17 Različitih Realistične Figure Ptica i Životinja, Ručno Oslikana, Mini-flamingo, papagaj, tukan, zlatka, соловьи, Igračke Figure, Model

17 Različitih Realistične Figure Ptica i Životinja, Ručno Oslikana, Mini-flamingo, papagaj, tukan, zlatka, соловьи, Igračke Figure, Model

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
43.27 kn 78.67 kn
Na lageru
Broj artiklaw1056
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

17 Različitih Realistične Figure Ptica i Životinja, Ručno Oslikana, Mini-flamingo, papagaj, tukan, zlatka, соловьи, Igračke Figure, Model

Tehničke karakteristike:

Materijal: PVC plastike Veličine 7шт (cm):

blue сойки:3.6*2.3*6 иволги::6*2.5*3.6 djetlići:5.2*2.1*3.8 соловьи:5.6*2.5*3.6 cardinalsi su:5.5*3.5*4.7 robins:6*2*3.9 zobene pahuljice boje indigo:4.5*2.8*4

Molimo, imajte na umu:

Budući da modeli na životinjama mogu drugačije ugovor u procesu transporta, molimo vas, spustite noge model životinja u toplu vodu, a zatim pritisnite i držite joj ruku.Nakon 3-5 minuta oni će biti vrlo dobro stajati.Iskreno ispričavamo se zbog dostavljene vam nevolje.Hvala vam za vaš posjet.

Sve fotografije ovdje su pravi objektni snimanja, jer

konfiguracija i postavke svakog monitora su različiti, boja

neki od proizvoda koje ste primili, mogu imati manje razlike.Međunarodni kupci, molimo vas, imajte na umu:

China Post Ordinary Small Packet Plus je dio China Post i podatak o uputili samo u Kini.Vi ne možete pratiti lokaciju u svoje zemlje.

1) normalna situacija: stići na odredište za oko 16-35 dana 2) posebni slučajevi: 35-60 dana doći do odredišta, uključujući posebne prigode: odmor, prilagodba politike, udaljenim područjima i tako dalje

Međunarodni kupci, molimo vas, imajte na umu:

1, Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

2. Nudimo besplatnu dostavu avionom Kina: obično dostava u SAD-u traje oko 20-30 dana.

3. Dostava u Kanadu, AU, veliku Britaniju i druge europske zemlje traje oko 15-39 dana.

4. Ako vam je potreban proizvod vrlo hitno, molimo, kontaktirajte nas za ekspresne dostave.Mi izračunajte troškove ekspresne dostave za vas.Ekspresna dostava traje oko 3-7 dana.

5. Ako niste dobili u roku od roka isporuke, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Pregledat ćemo to za vas na pošti i carini.

6. Jer ponekad on će se zadržavaju zbog gužve ili leta.Molimo vas, ne otvarajte nam je spor.Uzmemo na sebe odgovornost za ponovno slanje ili povrat novca za bilo koje izgubljene robe.

Plaćanje :

1. Postoji mnogo načina plaćanja dostupnih na www.dohop.com.hr .Možete odabrati najpovoljniji način za vas.Da bi zaštitili svoje interese, vaša uplata će privremeno ostati www.dohop.com.hr i ne otključate sve dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.

Cijela uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana, u suprotnom ćete dobiti неоплаченное podsjetnik.

2. Uvozne pristojbe, porezi ili naknade nisu uključene u cijenu koju ste nam platiti.

Recenzije:

1. Vaše mišljenje je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, tako da, molim vas, ostavite savjet 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima, puno vam hvala.

2. Ne ostavljajte negativnu ocjenu, nije nam se obratite za pomoć, molimo ne ustručavajte se najprije nas kontaktirati ako imate bilo kakvih problema.Povratne informacije-to je naš život, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje rješenje, mi ćemo odgovoriti na sve poruke što je brže moguće, unaprijed vam se zahvaljujemo na strpljenju.

3. Vam dati prodavatelj istinite, dobre povratne informacije, što je također vrlo važno za vas.Jer prodavatelj će se temeljiti na svoje procjene postovima, kako bi se utvrdilo da li ste dobar kupac.

B. регдс

Tehničke karakteristike
Daljinski upravljač No
Simbol ACG Мокей
Preporučena dob 7-12y, 12+y
Naziv СамКаЛа
Dimenzije Dužina 10 cm
Ljestvica Visina 10 cm
Pakiranje pakiranje je samo u plastičnu vrećicu
Materijal PVC, PVC Plastike
Kućni ljubimci Čimpanze
Originalno pakiranje NO
Broj modela ВЛ202-305
Spol Unisex
Zaštitni atribut Gotovi proizvodi
Stilovi 17 Različitih mini figura ptice
Stanje Proizvode, dostupni na lageru
Upozorenje NIJE za djecu mlađu od 3 godina
Tip elementa Model
Stupanj završetka Gotovi proizvodi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta marionete Model
Tip verzije Ремастированная verzija
Serijski broj Mfg Model
Tema Kućni ljubimci
Po izvoru animacije Zapadna animacija

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
figure ptica i životinja, igračke za morske pse, edukativne igračke od plastike, od manekenske figure, djeca čudesne, lik konja
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.