Дашики Afrika Kompleti Odjeće Odijelo Za Nastupe Ženski Muški Dječji Top Etničko po cijeloj površini + kratke hlače

Дашики Afrika Kompleti Odjeće Odijelo Za Nastupe Ženski Muški Dječji Top Etničko po cijeloj površini + kratke hlače

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
197.43 kn 219.40 kn
Na lageru
Broj artiklaw1082
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

to je kineski veličina, molimo vas, provjerite veličinu prije narudžbe, i proizvod će biti isporučen u roku od 3-7 dana nakon vaše narudžbe, molimo vas, javite nam, ako ga želite u žurbi, hvala.

ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima molimo vas kontaktirajte nas.

u komplet uključeno: kaput, kratke hlače

NAPOMENA: boja može se razlikovati na različitim računalima, a tkivo se može malo выцвести.

Dostava 1. Roba se šalje tek nakon primitka uplate. 2. Molimo vas da pažljivo provjerite vaš e prilikom obrade narudžbe. 3. Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.Politika povrata Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.Ako imate problema sa transakcijom, samo da nas obavijestite o tome putem sustava eamil kako bi se izbjeglo izostavljanje poruke preko druge sustave e-pošte.Mi ćemo raditi s vama kako bi riješio taj problem.^^ Hvala vam.Kontaktirajte nas i Mi se brinemo o našim cijenjenim korisnicima, ako imate bilo kakvih pitanja, naši djelatnici službe za podršku korisnicima će biti vrlo sretni da vam pomoći.Povratne informacije, Mi ćemo ostaviti pozitivan komentar i 5 zvjezdica za vas nakon što smo završili našu transakciju.Mi bi zahvalan ako ostavite nam pozitivnu ocjenu i staviti 5 zvjezdica na DSR.Ako niste 100% zadovoljni s proizvodom i na naše usluge, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi se to pravo.Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite loš savjet.Vjerujte nam, mi možemo riješiti ove probleme. :) Dobra komunikacija će jedni drugima toplinu.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme.

Tehničke karakteristike
Materijal Pamuk, Polyester
Posebna upotreba Tradicionalna odjeća
Broj modela 325
Sadržavati kaput, Kratko
Vrsta Дашики
Tip elementa Afrička Odijevanje
Gužva osoba, Žena, Djeca
Spol Žene

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
muškarci u afričkim rudnicima kostimima, kapa дашики muška, ženske hlače дашики, ženska odjeća mayore, afrika kombinira odjeću, afrička odjeća dijete muškarac, nigerija afričke haljine za žene, haljina za malu djecu, afrički ženstvene haljine, afrički haljine biancos
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.