BOCAI 100% S925 Srebra Ogrlice Lanci I Vajra Tučak Twist Lanac Na Vrat 2023 Nova Moda Za Мужчин's Neto Argentum Šarm Nakit

BOCAI 100% S925 Srebra Ogrlice Lanci I Vajra Tučak Twist Lanac Na Vrat 2023 Nova Moda Za Мужчин's Neto Argentum Šarm Nakit

5
1 Naši Možete dodati svoje komentare
767.85 kn 1 066.42 kn
Na lageru
Broj artiklaw1122
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Opredjeljenje za kvalitetu: garancija čistog srebra, podrška za otkrivanje.Ako ustanovite da je naša roba lažna, mi ćemo vam nadoknaditi десятикратную iznos kupnje.

Napomena: ručna izrada i priručnik za mjerenja.Mogu biti neke greške.Molimo pogledajte stvarni proizvod za informacije o proizvodu.

Materijal: čisto (eng. sterling) srebro S925 uzorka

Dužina kruga: 50 cm/55 cm/60 cm/65 cm

Širina: oko 5 mm

Težina: oko 61 g (65 cm)

Prikazivanje modela

Detaljne informacije

Prikaz slika: sve slike su izrađene naše trgovine, i oni su vrlo stvarne.Ponekad, zbog rasvjete, kut snimanja i drugih razloga, boja, ukrasa, koji ćete zapravo dobiti, može se malo razlikovati od fotografija koje su prikazane ovdje; razina je ograničena, a stavke proizvoda i bolje nego na slikama

Шестисложная mantra

Шестисложная mantra: srce mantre Bodhisattva Avalokiteshvara, koja dolazi iz sanskrta.Ova mantra sadrži beskonačan blagoslov i suosjećanje Buddhe i zvučnim manifestacija suosjećanja i mudrosti Buda.

Шестисложная mantra je izuzetno bogat po značenju i beskonačan u tajnosti, ona sadrži veliku moć, veliku mudrost i veliko suosjećanje u svemiru.

Ваджрный tučak

Ваджрный tučak: Vajra na sanskrtu i "Dodge" na tibet.U početku je to bilo oružje drevne Indije.Zbog svoje čvrste konzistencije on može prodrijeti kroz sve vrste tvari, pa ga nazivaju ваджрным tučak.

U тантрическом budizmu ваджрный tučak je simbol nepobjediv mudrosti i istinska priroda Buddhe.Ona može otkloniti sve vrste problema, uništiti sve vrste prepreka i demona.Ovaj tučak simbolizira mudrost Татхагаты Ваджры da biste dobili osloboditi od slijepe i заблуждающихся unutarnjih demona i vanjskih demona.

Tehničke karakteristike
Težina proizvoda 66.5g
Veličina privjesak Nema
Naziv БОКАЙ
Certifikat DA
Tip ogrlice Lanac I Ogrlice
Metalne pečat 925, Sterling
Vrsta certifikata IGI
Izgovor Stranka
Stil Klasični
Oblik\uzorak Križ
Glavni Kamen Nema
Bočne kamen Nema
Tip lanca Twisted Singapur Lanac
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Ogrlice
Spol MUŽ
Vrsta metala Srebro
Elegantan ili Moderan Savršeno

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-08-18

    Kvaliteta
    5
    lijep proizvod

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
ogrlica els, шейное čipka scania, ogrlica muška ljubav 925 sterling srebra, mač vajra, prazan list srebro, plemenite zlatne ogrlice, klik muške ogrlice, бокай od čistog srebra, srebrna ogrlica od srebra, muška ogrlica starwars
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.