Kuhinja Organizator Kontejner Za Skladištenje Umivaonik Ispuštena Rotirajući Košarica Dizalica Umivaonik Torba Spužva Bodljikavo Stalak Za Prtljagu Pribor Za Kupaonice

Kuhinja Organizator Kontejner Za Skladištenje Umivaonik Ispuštena Rotirajući Košarica Dizalica Umivaonik Torba Spužva Bodljikavo Stalak Za Prtljagu Pribor Za Kupaonice

3
1 Naši Možete dodati svoje komentare
13.22 kn
Na lageru
Broj artiklaw1240
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Napomena: sada možete platiti preko Paypal-a.U budućnosti će biti više zemalja.

O isporuci: -Mi ćemo obraditi slanje u roku od 3 radna dana, nakon što je www.dohop.com.hr će potvrditi vašu uplatu. -Koji broj će biti objavljen u roku od 3 dana od dana kada šaljete. -Inozemna skladište: postavljanje ...... -UPS/DHL/FedEx: 5-12 dana -EMS: 12-27 dana -www.dohop.com.hr Standardna dostava: 15-60 dana (obično) -Avionom-polazak Pošte Kina: 25-79 dana (obično) Vrijeme isporuke-to je vrijeme uzorkovanja.U različitim zemljama različito vrijeme isporuke. (U zemljama EU, dostava će biti brži, a u udaljenim zemljama - malo sporije), a U većini zemalja je rok isporuke je 7 do 15 dana, osim ako dostava je brzom dostavom.Svaka zemlja ima svoje vlastite carinske propise, a carine i carinske pristojbe nisu uključene u red.

Vrijeme održavanja: Kineska vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 18:00 sati, obrada narudžbe

-Ne više od 12 sati, odgovor na poruku (osim vikenda) Politika aftermarket: -Za rješavanje problema s kvalitetom proizvoda, molimo vas, provjerite slike u HD formatu za naše revizije; ili, ako je potrebno, molim vas, snimite kratki video za naše prosudbe. - Obično smo reagirati na takve slučajeve u roku od 48 sati i vraćam vam se s prijedlogom odluke ili konačnog tretmana.Jamstveni rok: šest mjeseci (kupac mora platiti troškove povratne isporuke, ako se roba koristi za dugo vremena ili je oštećen zbog рукотворных razloga)

Plaćanje:

Da plati za vaš nalog na www.dohop.com.hr, slijedite ove korake:

1 Odaberite nalog i kliknite na "Plati odmah".

2 Odaberite željeni vama način plaćanja na stranici naplata

Dostava :

Proizvod će biti isporučen u roku od 5 radnih dana nakon uplate.

Procijenjeno vrijeme isporuke: (Važno, molim vas, pažljivo pročitajte prije početka trgovanja)

1. U Sjedinjene američke Države: dostava ePacket iz Kine (od 7 do 12 radnih dana).U Rusiju: Dostava ePacket iz Kine (od 10 do 30 radnih dana)

2. Širom svijeta: Kina-Pošte registrirane prioritetno, www.dohop.com.hr Standardna dostava, ePacket, Pošta Singapura, UPS, DHL-om;

Kina-pošte registrirane prioritetno i www.dohop.com.hr standardna dostava se obično roba će stići u roku od 30-60 radnih dana nakon slanja.Brazil je potrebno više vremena kroz 50-120 radnih dana nakon isporuke (vrijeme dostave se procjenjuje, ali ne sigurno), ePacket obično roba će stići u roku od 35 radnih dana nakon isporuke, Pošta Singapura obično roba će stići u roku od 15-59 radnih dana nakon isporuke, a UPS DHL obično roba će stići u roku od 7-15 dana nakon isporuke, u roku od blagdana moguće daljnje odgode.

Ocjena:

1. Nastojimo održavati najviše standarde kvalitete za dobivanje 5 zvjezdica i 100% zadovoljstva kupaca!Pozitivnu ocjenu 5 zvjezdica je vrlo važno za nas.

Mi iskreno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati 3 zvjezdice ili 1 zvijezdu povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

2. Molimo vas, kupujte proizvode, ako se slažete s navedenim uvjetima.

O nama:

Poslujemo na www.dohop.com.hr iskreno.

Nema prevare, samo pošteno trgovanje.Vjerujte nam! i vi ćete dobiti više.

Tehničke karakteristike
Naziv ХАРКО
Stil Moderan stil
Materijal Plastika
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-09-12

    Kvaliteta
    3
    On je premala, u njemu gotovo ništa ne stane

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
kuhinja organizator kontejner za skladištenje umivaonik ispuštena rotirajući košarica, grijač za tortilja
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.