60 W 6-35 U istosmjerne struje na USB Type C PD 3,0 QC4 Type A QC3.0 DC Snižava Modul za napajanje USB Type-C ac Adapter za brzo punjenje mobilnog telefona

60 W 6-35 U istosmjerne struje na USB Type C PD 3,0 QC4 Type A QC3.0 DC Snižava Modul za napajanje USB Type-C ac Adapter za brzo punjenje mobilnog telefona

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
25.79 kn 37.35 kn
Na lageru
Broj artiklaw155543
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Ovaj proizvod je male veličine (50 * 17 * 12 mm), koja je pogodna za upotrebu korisnicima samostalno.U kombinaciji s 12-вольтовым adapterom za napajanje može se koristiti za svakodnevno brzo punjenje i istovremeno skladištenje baterija, solarnih panela, generatori istosmjerne struje i drugih izvora hrane!Vanjski/auto/ nestanka struje i druge slučajeve ispod dobar pomagač!To je punjač za mobilni telefon i punjač bao ne mogu učiniti!Imajte kuća, više od naboja, više zajamčena!

1. Široko napon: od 6 do 35 U

2, rajna ulazni anti-obrnuta stvar: posebna cijev MOS za anti-povratak veze, iako je cijena visoka, ali učinak je daleko izvan dioda, ne vruće!Novak самоделкам također ne morate brinuti o ожоге leđa!

3. Indikator stanja brzo punjenje: plavi led - led izlaza crvena lampica - indikator stanja brzo punjenje!

Kompatibilnost s protokolom brzo punjenje:

Podrška za USB PD30 (PS)

Podrška Qualcomm QC4+/QC3.0

Podrška Huawei SCP / FCP

Podrška Za Apple 2.4 A

Podrška Samsung AFC

Двухмоторная podrška VIVO9V2A

Podrška Mediatek PE20

Prihvatite vanjsku cijev MOS, dvostruko žice i željeza, кремниевое i aluminij magnetsko prsten, visoku učinkovitost, nižu toplinu pri iste snage punjenje!!!

Dvostruki paralelni elektrolitski kondenzator sa niskim otporom +6 keramičkih kondenzatora 1206!Samo za bolje performanse

Napomene:

1. Za brzo punjenje pri niskom naponu i velikom strujom, molimo vas da koristite originalni kabel za prijenos podataka.Ako želite mjeriti napon i struja punjenja, molimo koristite USB-mjerač sa niskim unutrašnjim otporom!U suprotnom, to će utjecati na punjenje struja!

2. Luka je TIP O O O O koristi se i za izlaz punjenja; Koristite kabel za prijenos podataka c-to-c / TYPE_C s dvije glave za punjenje mobilnog telefona ili laptopa!

3, QC4 +/QC4.0/PD3.0 i druge protokole koriste luku YPE O!

4. Kad je napon napajanja prelazi 21 volti, maksimalna podrška za protokol port C PD je izlaz 20V3A.Količina modula je mali.

5. Kada je USB priključak i TYPE_C spojeni istovremeno, oba luka imaju izlaz 5 U!

Tehničke karakteristike
Pakiranje СМД
Primjena Računalo
Naziv ISS GEN
Broj modela sw3516
Vrsta Regulator napona
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stanje novo

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.