Keyestudio ATmega32U4 Leonardo R3 Naknada + 1 M Micro USB Kabel Za Arduino Leonardo DIY Projekt

Keyestudio ATmega32U4 Leonardo R3 Naknada + 1 M Micro USB Kabel Za Arduino Leonardo DIY Projekt

5
1 Naši Možete dodati svoje komentare
103.81 kn 109.30 kn
Na lageru
Broj artiklaw164600
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

keyestudio Leonardo - to микроконтроллерная naknada na bazi ATmega32U4 ( ).To je jednostavan za korištenje opreme open source.

On ima 20 digitalnih kontakata ulaz/izlaz (od kojih 7 mogu se koristiti kao PWM izlazi), 12 analognih ulaza, kristalni oscilator od 16 Mhz, micro USB priključak, priključak za napajanje, naslov ICSP i tipku reset.

On sadrži sve što je potrebno za podršku mikrokontrolera; samo ga povežite s računalom pomoću USB kabela ili uključite pomoću prilagodnika za izmjenični napon u istosmjerni ili baterije, za početak.

Imajte na umu da je naslov ICSP (In-Circuit Serial Programming) ne samo da mogu programirati firmware za Atmega32u4, ali i koristiti kao komunikacijsko sučelje SPI.

Prehrana keyestudio Leonardo može biti putem micro USB priključak ili priključak vanjskog izvora napajanja (DC 7-12), ili čak i sa гнездовыми priključcima Vin /GND (DC 7-12).

Leonardo se razlikuje od drugih Arduino ploče, koriste zaseban USB-serijski čip, tako da ATmega32U4 ima integrirani USB priključak, устраняющую potreba za sekundarnom procesoru.To omogućuje Leonardo se pojaviti u spojenom računalu, kao što su miš i tipkovnica.Tehničke karakteristike: Specijalizirane funkcije nekih kontakata

Tehničke karakteristike
Stanje novo
Broj modela Leonardo R3
Primjena projekt je težak
Vrsta Čip pogona
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Radna temperatura 0-40
Broj proizvoda КС0248
Pakiranje Drugo
Napon 7v
Naziv ključna studija

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-08-28

    Kvaliteta
    5
    Sve raskošno i миниатюрно, što je vrlo dobar

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
roboti arduino leonardo, moduli atmega2560, mini-arduino kontroler, stc usb, kit elewoo za arduino, nesigurnim hlače, arduino kontroler atmega32u4, kit težak zlatni, art-ардуино, robot atmega32u4 dfrobot
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.