Čep za sudopera 3,39 inča, čep za uklanjanje otpada od nehrđajućeg čelika, Standardne veličine šljiva za kuhanje promjera 86 mm

Čep za sudopera 3,39 inča, čep za uklanjanje otpada od nehrđajućeg čelika, Standardne veličine šljiva za kuhanje promjera 86 mm

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
19.51 kn 24.71 kn
Na lageru
Broj artiklaw16501
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Zidni utikač za uklanjanje smeća u kuhinji od nehrđajućeg čelika 1pc, Veliki Širok Obruč promjera 3,39 u.

ООТДТИ

Značajke: potpuno novi i kvalitetan

Ona je pogodna za pranje s трехточечной insignia i pogodan je za uklanjanje otpada iz kuhinjskog odvodnom cijevi promjera 86 mm.

Ogranak za sudopere - to je zgodan način za zatvoriti odvode ili uređaja za uklanjanje otpada, zaustaviti protok vode, zadržati vodu u sudoperu i zaštiti okoliš.

Zaštitite uređaj za uklanjanje otpada - ne izlažite uređaj za uklanjanje otpada neželjenih predmeta, kao što su pribor za jelo, tanjuri ili druge krhotine koje mogu dovesti do internih oštećenja i kvarove.

Lako zamijeniti stare, oštećene ili su neprikladno instalirane zaštite podvozja, samo postavljanjem vratašca na čep za cijev.

Ispuštena čep za umivaonik izrađen od izdržljivog metala i plastike i ima gumenu brtvu oko njega pruža udoban pečat za zaustavljanje protoka vode.

Specifikacija: Materijal: Metal + plastika

Težina: 43 g

Promjer: 86 mm/3,39"

Paket uključuje: 1x Čep za sudoper

napomena: 1. Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Tehničke karakteristike
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal metal + Plastika
Promjer 86 mm/3,39"
Broj modela A6HB5AC205289
Težina 43g
Vrsta Dogovor za Uklanjanje otpadaka hrane

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
izbriši uređaj za uklanjanje otpadaka hrane, neodređeno 9 motocikl, утилизаторы otpad hrane dmwd, kako reciklirati hranu otpada, утилизатор otpad hrane visoke kvalitete, kućanski uređaji za uklanjanje otpadaka hrane, nesigurnim hlače, neodređeno cosplay, утилизаторы otpad hrane Koreja, neodređeno set naušnica
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.