Novi 30x10 mm 30 kom. u Boji Mat Akrilne Perle Miješanje Kuglice Stil za DIY Narukvica Ručni Rad, Pribor Za Izradu Nakita #03

Novi 30x10 mm 30 kom. u Boji Mat Akrilne Perle Miješanje Kuglice Stil za DIY Narukvica Ručni Rad, Pribor Za Izradu Nakita #03

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
8.52 kn 11.56 kn
Na lageru
Broj artiklaw176064
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Materijal: Akril

Veličina: Kao na slici

Broj: Kao na slici

Budući da različiti računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se neznatno razlikovati od navedenih slika, hvala na razumijevanju.

Način plaćanja

Mi prihvaćamo samo posredništvo, kreditne kartice, Western Union.

Molimo vas, platiti u roku od 7 dana od dana narudžbe.

Uvjeti dostave

Standardna usluga-mail airmail Kine ili prioritetno pošte Hong kong.

Ubrzani uslugu-mail Kine EMS.

Idemo u ponedjeljak ?Subota, izuzev praznicima.Molimo, pošaljite nam e-mail prije plaćanja, ako želite promijeniti adresu dostave.

Standardno održavanje traje oko 18-25 radnih dana.Molimo, imajte na umu da ova usluga NE može pratiti.

Skraćeni usluga traje oko 10-15 radnih dana.Možete ga pronaći na web-mjestu poštanskog ureda vaše zemlje ili (web stranice Kina EMS).

Vrijeme isporuke za vrijeme blagdana (Božić, kineska Nova godina, i tako dalje) može biti više nego obično.Molimo dodajte još 5-10 dana kao kašnjenje.

Vraća Rok

U slučaju da ste dobili neispravan proizvod, kupac ima do 7 dana od datuma prijema zatražiti povrat novca ili zamjenu za novi.

U slučaju da ste dobili pogrešan proizvod, proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom i неиспользованном mogućnosti, ali također moraju biti u originalnoj kutiji i pakovanju.

Mi ne dopuštamo povrat ili zamjenu zbog promjene mišljenja.Pročitajte opis koji kao vodič, prije nego se kladiti.Unatoč činjenici da je snimljen na svaki korak kako bi se osiguralo da mi poslali ispravan proizvod, će se slučajevi kada ste dobili robe, koji su različiti od opisa.U ovom slučaju, tražimo od vas da odmah kontaktirate kako bismo mogli popraviti situaciju.Vaše zadovoljstvo je važno za nas, i mi cijenimo vaše poslovanje.

O nama

Nakon 4 godina uspješne prodaje na eBay-u, odlučili smo pokrenuti naš nirvana.Sada smo se specijalizirali na ženske i dječje mode.Mi cijenimo svakog pojedinog klijenta, kao i veliko kupca.Naše skladište smješten u Yiwu, najvećem tržištu malih robe u Kini.Našim klijentima nudimo nevjerojatan uštede u usporedbi s cijenama, njenim tradicionalnim trgovcima na slične ili identične robe.Pružamo usluge usluge kupcima, govore na maternjem jeziku, na engleskom, francuskom i kineskom jeziku.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme prije i nakon kupnje, zalažemo se za 100% zadovoljstvo vaših klijenata.Mi potvrđujemo naše opredjeljenje vrhunsku uslugu, 100% punim i jamstvo zadovoljstva kupaca.

Kladite se s povjerenjem!

Usluga i povratna

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Tehničke karakteristike
Vrsta metala Nema
Oblik proizvoda Nepravilan
Veličina see the picture
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela DH
Materijal Akril
Naziv ЛЮМИНЗАНГ
Tip elementa perle
Težina proizvoda 15g
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
telefon dh, mješavina kvarcni perli, stakleni pribor za ručni rad, obruč mješovite boje, паракорд mješovite boje, slide mt 03, divlji rep ručni rad, perle mix z, pribor fetru ručni rad, prsluk dh
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.