DLAND VLASTITI I7 H7 H18 40 W PLUG and PLAY baš KAO i HALOGENE jedan PO JEDAN 12 U 6000ЛМ AUTO LED ŽARULJE ETI ČIP

DLAND VLASTITI I7 H7 H18 40 W PLUG and PLAY baš KAO i HALOGENE jedan PO JEDAN 12 U 6000ЛМ AUTO LED ŽARULJE ETI ČIP

3
1 Naši Možete dodati svoje komentare
145.13 kn
Na lageru
Broj artiklaw1893
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

DLAND vlastiti I7 H7 H18 20 W plug and play baš kao i halogene jedan PO JEDAN 12V 6000LM AUTO led žarulje žarulja ETI čip U tu cijenu uključeno: 2 komada DLAND vlastiti I7 H7 H18 20 W plug and play baš kao i halogene JEDAN stvarni kapacitet naše toga 20 W, mi slavimo njegov stvarni kapacitet (sve ostale led obilježavanje lampice na stvari, ne odgovara stvarnosti, molimo vas da usporedite) On dolazi s osam stranaka led chips.it hladi ventilatorom. podnosi temperaturu 140С i ima sustav zaštite od pregrijavanja.Napon: 12 U boju svjetla: 6000 K temperatura Boje: 9000лм Snaga: 40 W (jedna stvar 20 W) Jamstvo za kupca: 15 dana bez razloga za povrat (ne utječe na drugu prodaju) pri normalnom korištenju, 12 mjeseci besplatno jamstvenog servisa (samo odrežite žice, a mi ćemo vam poslati novi)

to je fokus unutar objektiva projektora!!!

Uvjeti plaćanja:

Na raspolaganju posredništvo, VISA, MasterCard i bankovni transfer, Western Union i tako dalje.

Kada ste dodali proizvode u košaricu, morate provjeriti, a zatim idite na naplatu.

Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave ispravna.Mi ćemo slijediti samo svoj adresu navedenu u www.dohop.com.hr za slanje.Mi nismo odgovorni za navedenu adresu za isporuku.Iz sigurnosnih razloga promjena adrese e-pošte nije dopuštena.

Plaćanje mora biti primljena u roku od 7 dana nakon završetka trgovanja.Zadržavamo pravo prodati članak i drugima, ako se uplata ne bude izvršena u roku od 7 dana.

Uvjeti isporuke:

Vaš proizvod će biti isporučen u roku od 2 radna dana nakon što smo potvrdili primio uplatu.Obavijestit ćemo vas, ako nam je potrebno više vremena za pripremu.Nakon slanja proizvoda proizvod može potrajati nekoliko dana za isporuku.

Roba će biti poslana na vašu adresu www.dohop.com.hr.Obično, proizvod će biti poslan na poklon po nižoj cijeni.

Troškove poštarine trošak uključuje trošak dostave, skladišta, ambalaže, goriva naknade, karton, naljepnice i trošak pakiranja.Mi nismo odgovorni za bilo kakva kašnjenja u vremenu isporuke, uključujući, ali ne ograničavajući se na uobičajene carinske provjere, štrajkom i tako dalje

Dostupne usluge isporuke: EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT. molimo, kontaktirajte nas za više detalja.

Uvjeti za povrat i naknadu za:

Kada su zaposlenici tvrtke exprss šalju vam proizvod, molimo vas da pažljivo provjerite ga na dostupnost, ili za bilo kakve štete, prije nego što potpišete račun.

Ako je proizvod neispravan, a ne radi po dolasku, molimo vas, obavijestite nas o ovom proizvodu u roku od 7 dana od primitka za neispravni proizvod, kako bismo mogli davati RMA (broj autorizacije za povrat materijala).Molimo, kontaktirajte nas zatražiti dopuštenje za povratak.Molimo navedite svoje ime, telefonski broj i razlog za povratak u e-mail poruci.Svi vraćeni proizvodi moraju sadržavati sve originalne ambalaže.

Molimo vas da pažljivo переупакуйте robu.Vraćena roba će se provjeriti, a ako će biti otkrivene nedostatke, kupac će odmah biti poslana nova zamjenjiva jedinica.U slučaju, ako je adekvatna zamjena nije dostupna, će biti izdana na povrat novca.Troškovi dostave, obrade i osiguranja se ne vraća.

Ako se roba neće biti otkriven s defektom, proizvod će biti poslan natrag kupcu na račun kupca.Roba, vratio bez sobe RMA će biti odbijen i vraćen pošiljatelju.Kupac je odgovoran za sve povratne poštarine i troškove dostave.Kupac je odgovoran za dodatne troškove isporuke robe, koji su vraćeni s odbacivanjem ili недоставкой.Mi ne primamo nikakve poticaje bez broja odobrenja na kutiji ili na naljepnici / etiketi.

Zadržavamo pravo donijeti konačnu odluku u slučaju bilo kakvih sporova.

Povrat robe je prihvaćen pod uvjetom:

(1) proizvod prepoznat kao neispravan ili proizvod ne odgovara opisu, i

(2) zahtjev za povrat poslao nam putem e-maila u roku od sedam dana od dana primitka vama robe, i

(3) ako ne uspije NE zbog nesreće, zloupotrebe ili pogrešne upotrebe, a

(4) ako se NE koristi i ne обслуживалось način ne odgovara upute u priručniku proizvoda, i

(5) proizvod ne sadrži nikakav želite li snimljeni ili oštećenje serijskog broja.

Kada primite neispravan proizvod će biti poslan zamjena ili će biti izdana na puni povrat novca umanjen za naknadu za popunjavanje zaliha (15% od kupoprodajne cijene ili najmanje 1,00 dolara).Mi NE snosimo odgovornost za bilo kakve gubitke ili oštećenja prilikom vraćanja robe.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što se bave bilo kojim spore ili ostaviti na bilo kakve negativne komentare.Kao profesionalni prodavač u Alibi, mi ćemo, svakako ćemo se potruditi da riješi sve probleme učinkovito i ispravno.

Tehničke karakteristike
Naziv Vlastiti
Marka vozila SVE
Napon 12V
Snaga 40W
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE
Temperatura boje 6500 K
Model automobila SVE

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-11-07

    Kvaliteta
    3
    Žarulja slabe! Za bliskog свитла ne ide na poziv!

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Zidni utikač, led h3, led h4, Svjetlo, gori lampa, led h1
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.