KIWI design 5 u 1 Set pribora za virtualne stvarnosti, modernizirana kontrolor, olovke, poklopac i lica sučelje Za Oculus Quest 2, Stalak za glavnu remena

KIWI design 5 u 1 Set pribora za virtualne stvarnosti, modernizirana kontrolor, olovke, poklopac i lica sučelje Za Oculus Quest 2, Stalak za glavnu remena

5
1 Naši Možete dodati svoje komentare
522.45 kn 967.52 kn
Na lageru
Broj artiklaw2071
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

VR Lica sučelje Zamijenjen Set

Maska za lice Quest 2 je izrađen od plastike, umjetne kože, spužve visoke gustoće i meka tkiva.On je blag, моющийся i lako se čisti.Učinite vaš duge igre virtualne stvarnosti više гигиеничными i podijelite sreću s obitelji ili prijateljima.

Za Oculus Quest 2 Elite glavu Podesivi remen Povećava Podršku

Bočni pojasevi naše elitne remen izrađeni od poboljšana polimernih materijala, koji ima mnogo veću čvrstoću, podnosi savijanje više od 100 000 puta, te je ekološki prihvatljiv.

Poklopac Ručke kontroler sa zaštitom od poklopca baterije

Dizajn s otvorom za baterije i omogućava lako zamijeniti bateriju, bez skidanja cijeli poklopac ručke kontroler.Vi samo trebate otvoriti rupu pretinca za baterije, a zatim povucite na poseban plastični jezičac za baterije, tako da je lako zamijeniti bateriju.Savjeti: Plastični jezičac za baterije se nalazi ispod baterije.

Modernizirana štand virtualne stvarnosti

Kompatibilan s većinom VR-garnitura standardne veličine, uključujući i seriju Oculus (Oculus Go / Rift / Rift S / Quest), HTC Vive / Vive Pro / Osmos /, Valve Index, Google Daydream, Samsung Gear.Preduvjet za vaše virtualne slušalice i kontrolera.

Hard road torbica za Oculus Quest 2

Lagana torba teži samo 360 g, dimenzije 24 x 21 x 14 cm, lako nositi sa sobom, što vam pomaže da se bolje zaštititi i čuvati slušalice u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Napomena: Nije prikladno za remen Oculus Quest Elite.

Ažurirano 16 METARA 5 M USB3.0 do Type C Quest Link

Modernizirana link kabel je opremljen s ugrađenim pojačalom za prijenos signala specijalno razvijen za Oculus Quest Link, koji omogućuje prijenos stabilniji, pružajući vam fleksibilna igri prostora, a u isto vrijeme čineći igru glatko.

Silikon VR Lica sučelje

Za razliku od mnogih drugih teških navlake za lica, te lakši od 0,8 mm VR-obloge za lica čine svoje duge igre virtualne stvarnosti više гигиеничными, i u njima možete podijeliti s obitelji ili prijateljima.Napomena: nije prikladno za Quest 1

Ručka touch kontroler Protiv Bacanja

Torbica za touch kontroler KIWI design sprječava gubitak touch kontroler za vrijeme igre, a također štiti osjetljiv na dodir kontrolora od udaraca, ogrebotina i onečišćenja, što je idealno štiti kontroler za Oculus Quest2.

Upravljanje kabelima virtualne stvarnosti

Više ne brinite o tome da li споткнетесь ili намотаете kabel.Možete sagnuti, uspravno stajati i kretati brže nego što mislite, blokovi pružaju razumno pritisak, držite kabel daleko od svog puta.

Tehničke karakteristike
Pakiranje DA
Paket Oprema 1
Naziv Dizajn KIVIJA
Vrsta mat
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Kompatibilan Brand Окулус Quest 2
Kompatibilna Model Окулус Quest 2

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-08-22

    Kvaliteta
    5
    Vrlo lijep, ali on ne nalazi u službenim torbica s novim remenom;_; Sljedeći red kiwi case!

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
upravljajte google vr, imenovanje vr box, link oculus qwest 2, vr box 2vr, oculus quest 2 torbe, dizajner satova pekova, snimanje s 2 strane, maska oculus quest 2, окулярный ventil, veslo oculus quest 2
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.