2 kom., Нескользящие Sandale na Visoku Petu, Jastuk za Potporu Lukova, Silikon Гелевые Jastučići, Ulošci za Cipele, Гелевые Jastučići za Cipele, Štikle za Žene, Neklizajući

2 kom., Нескользящие Sandale na Visoku Petu, Jastuk za Potporu Lukova, Silikon Гелевые Jastučići, Ulošci za Cipele, Гелевые Jastučići za Cipele, Štikle za Žene, Neklizajući

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
33.16 kn 58.15 kn
Na lageru
Broj artiklaw2137
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Opis

Stanje: Potpuno novi i kvalitetan

Materijal: Silikon

Veličina: 18,8*6,8 cm/7,8*2,56 cm (cca.)

Upućivanje uključuje: 1 par стелек za cipele

Karakteristike:

1. Dizajn od silikona materijala, mekana, prozračna, stvarno skok deformacije, lagan, mekan silikonski materijal, više user-friendly od pola uložak.

2. Sedmi dizajn, izgled, različit od tradicionalnog ulošci, malo ispred položaja stopala, manje od prstiju na nogama, pa ne сдавливайте čarape cipela.

3. Masaža, декомпрессионный šok, smanjuje umor nogu, uglavnom se koristi u cipele na visoku petu cipele, cipele na visoku petu cipele, čizme na visoku petu cipele, cipele na visoke potpetice i cipele i druge vrste cipela na visoku petu, često se bavi sportom na otvorenom, voli ići u kupovinu i ići u kupovinu. roba potrepštine.

4. Prostor se može prilagoditi i unutar cipela, da se vaša obuća je više prikladan, često nosite visoke štikle, stajanje i hodanje s najboljim rezultatima.

5. Snažna masaža, zaštitite svoje zdravlje!

6. Čvrsto snimljene na cipela, kao i za održavanje dobre forme, tako i za toga, da ne biste oštetili cipele.

7. Prikladne cipele na visoke potpetice, sandale na visoku petu cipele, papuče na visoku petu cipele, cipele na visoku petu cipele, čizme i druga obuća.

OBAVIJEST:

1. To je priručnik za mjerenja, može biti pogreška u 2-3 vidi

2. I boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati, na zaslonu vašeg računala, jer monitor nije kalibriran jednako. nadam se na razumijevanje.

Tehničke karakteristike
Materijal GEL
Model Prosječna kod
Stil Семиточечная šine
Naziv ГДЖЛБАГ
Visina uložak 1 cm-3 cm
Broj tereta Семиточечная navlaka za svoda stopala
kvaliteta materijala GEL
Boja Crna, marelica, Jasno.
Kategorije proizvoda uložak
Funkcija podnožja Нескользящий udobnost
Tip elementa Uložak
Spol Žene
Lice быстросохнущий, Anti-Sklizak, Dugo nosio, Luk luk
Tip slike Solidan
Širina cipela Prosjek (B, M)
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
favoriti su lista dječjem svakodnevnom cipela, sandale s супинатором za djevojčice, povećajte dužinu uložak, vezan visoku petu sandale, ulošci povećavaju visinu noge, muške sandale na visoku petu, favoriti su trendi cipele-lista, sandale s cvijećem na visoku petu, sandale эльзы na visokim petama, ženske sandale mia
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.