20 Led Solarne Svjetiljke Senzor Punjenja Ljudskog Tijela Indukcija Zidne Svjetiljke Vanjska Vodootporan Vrtna Rasvjeta Noćno Svjetlo Brza Dostava

20 Led Solarne Svjetiljke Senzor Punjenja Ljudskog Tijela Indukcija Zidne Svjetiljke Vanjska Vodootporan Vrtna Rasvjeta Noćno Svjetlo Brza Dostava

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
4.91 kn 8.74 kn
Na lageru
Broj artiklaw2432
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Karakteristike:

1. Zidna svjetiljka s senzorom pokreta: Kada gibanje unutar 16 metara indikator senzora pokreta, automatski se aktivira u mraku ili po noći.Nakon otprilike 30 sekundi nakon uključivanja počet će zračiti svjetlost, obezbeđuje sigurnost vašeg rasvjete.

2. Vanjska upotreba: Vanjske vodootporan i otporan na toplinu solarne svjetiljke su pogodne za većinu vremenskih uvjeta, sigurno, i imaju duži vijek trajanja.Pretvorite tamni prostor u svijetlu, idealan za vrtove, ograda, dvorišta, terase, vrt, pristupne staze, stepenice, vanjske zidove i mnogo drugog.

3. Zaštita okoliša: U vrhu zidne lampe instaliran solarni panel koji pretvara energiju sunca u električnu energiju u toku dana.Žarulja se puni oko 8 sati odmora na suncu tijekom dana.Njegova punjiva litij-ionska baterija može akumulirati energiju za rad noću.

4. Izvor sunčeve energije: solarni led zidna lampa se koristi za punjenje od solarnu energiju, čime se štedi energiju, da ne plaćaju račune za struju, ekonomski i štiti okoliš, a također koristiti solarnu energiju za rasvjetu vašeg noći.Moćna led pružaju više svijetla točka.Više lumena znači više od jakog svjetla.Recite zbogom tamnim noćima i skupih računa za struju.

5. Odnosi se skripte: Izrađene od visoke čvrstoće ABS-plastike, solarne lampe, ne zahtijevaju održavanje i jednostavan za instalaciju, jer su bežične.Solarni sigurnosni lampa je vodootporan, пыленепроницаемым, термостойким, морозостойким i dovoljno izdržljiv za vanjske zidove, ulaznih vrata, stražnja dvorišta, vrtne ograde, stepeništa, prolaza i sl.

Opis:

Vanjska vodootporan i otporan na toplinu solarne svjetiljke su pogodne za većinu vremenskih uvjeta, sigurno, i imaju duži vijek trajanja.Pretvorite tamni prostor u svijetlu, idealan za vrtove, ograda, dvorišta, terase, vrt, pristupne staze, stepenice, vanjske zidove i mnogo drugog.

Solarni led zidna lampa se koristi za punjenje od solarnu energiju, čime se štedi energiju, da ne plaćaju račune za struju, ekonomski i štiti okoliš, a također koristiti solarnu energiju za rasvjetu vašeg noći.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS

Veličina: 12.4x9.6X4.8CM

Tip: Solarna lampa

Upućivanje uključuje:

1 kom. * Solarna svjetiljka

1 kom * Vijak

1 kom * kutija

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Tehničke karakteristike
Naziv ИКОКО
Izvor napajanja Solarna energija
Veličina 12.4x9.6X4.8CM
Materijal ABS
Jesu li uključene žarulje DA
Certifikacija ce
Vrsta Solarna Lampa
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.