Kaciga Автогонщика Moto Naljepnice za Zid su Dostupni u nekoliko boja sticke Za Dječake Spavaća soba Home dekor Dekoracija

Kaciga Автогонщика Moto Naljepnice za Zid su Dostupni u nekoliko boja sticke Za Dječake Spavaća soba Home dekor Dekoracija

4.75
4 Naši Možete dodati svoje komentare
20.37 kn 26.15 kn
Na lageru
Broj artiklaw253360
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Dobrodošli u naš dućan!

Mi smo profesionalni proizvođač vinil rezanje деколей.

Kvalitetu našeg vinil materijal je jedan od najboljih u Kini.

Бездонная papir i prozirni materijali jednostavan za korištenje i izgledaju još ljepše!

Mi vam možemo pružiti različite vrste modnog dizajna i personalizirane proizvode u raznim bojama u skladu sa zahtjevom za naše klijente!

Karakteristike proizvoda:

Mi podržavamo дропшиппинг, veleprodaja robe, možemo vam ponuditi najbolju cijenu, visoku kvalitetu proizvoda.

1. Kvaliteta: u zatvorenom prostoru 4-7 godina, na otvorenom 3-5 godina bez blijedi ili pada u boji; Bez pozadine sjene; bez bijelog ruba;

2. Materijal: Eko; Izmjenjivi; Vodootporan; Čista boja;

3. Ukras: spavaća soba, dnevni boravak, gostinjska soba, kupaonica, kuhinja, kupatilo, ured, dječja soba, spavaonica, trgovina i tako dalje.

4. Mjesto: Pogodno za bilo koju ravnu površinu, kao što je namještaj Stakla Podovi zidovi Ogledala Automobili Баоты Bicikle Drvo Plastika metal.

5. Pakiranje: Obično uključuje vinilni zapis naljepnicu, upute na engleskom jeziku, demo uzorka.

6. Boja: Molimo pogledajte donje boja kartici.Ako ne možete pronaći shemu gumb iznad, molimo vas da ostavite napomena u nalogu ili nam pošaljite poruku.Boje mogu se malo razlikovati od materijala zbog postavki prikaza računala.

7. Veličina: možete odabrati gotove dimenzije pomoću gumba gore.Fotografije su odobrena samo za referencu.Ako vam trebaju druge gotove dimenzije, molimo kontaktirajte nas prije narudžbe.Veličina izgleda obično razlikuje od veličine gotovog učinak .Vi ćete dobiti naš izgled proizvoda koji je uvijek nepropusno.Mi ćemo vam pružiti upute za uporabu, koji će vam pomoći stvoriti proizvod u obliku spektakularne slike.Sve je vrlo jednostavno.

8. Ako želite prilagođene proizvode, molimo vas, pošaljite nam poruku za više informacija i ponude.

Koristite link:

1. Pobrinite se da прикрепляемая površina je glatka, bez ispupčenja, вогнутостей i bora.Ne прилипайте.

2. Odaberite mjesto nanošenje paste za zube, očistite površinu od plutajuće prašine i masnoće, kako bi bili sigurni da je površina suha i čista.

3. Slijedite jednostavno planiranje u skladu s postupkom lijepljenja, naravno, možete to učiniti i sami u skladu sa svojim vlastitim kreativnost.

4. Pažljivo uklonite prozirnu foliju na poleđini proizvoda, prionula stavite u sredinu, a zatim poravnati ga lijevo i desno, a zatim polako otkine površina prozirne folije.Predivna.

Pitanje: da li je Moguće ukloniti naljepnice?

Odgovor: Da, naljepnice se mogu lako ukloniti, polako отклеив ih.Kada se primijeni na auto, možda ćete morati koristiti toplinu za pomoć (sušilo za kosu).

Pitanje: Možemo li napraviti sigurnosnu naljepnicu drugog veličine?

O: Molimo, kontaktirajte nas, kako bi pojasniti dimenzije.Mi ćemo vam pružiti cijena ponuda, ako ćemo biti u mogućnosti zadovoljiti vaše zahtjeve.

Pitanje: Možemo li postaviti željenu mi je boja?

Odgovor: Da, molim vas, recite nam.imamo mnogo boja, ali mi ne stavimo sve boje u odabranu poziciju.Mi vam možemo pružiti sve boje koje mogu pružiti drugi prodavači.

Pitanje: Možemo li postaviti neke naljepnice koje su mi potrebne?

A: Da, molimo vas, kontaktirajte nas i recite nam što vam je potrebno, mi ćemo dati prijedlog, ako ćemo biti u mogućnosti zadovoljiti vaše zahtjeve.

Pitanje: nalazim da svoje naljepnice razlikuju od drugih prodavača.U čemu je razlika ?

O: Da, naše naljepnice koriste najnovije kineske tehnologije naljepnice, kako bi se osiguralo da naljepnice će biti čiste boje, neproziran i lijepim izgledom.Naše naljepnice vrlo jednostavan za korištenje, i da ih nije lako oštetiti prilikom transporta.

Pitanje: Možemo li prodati svoje proizvode?

O: Da, mi podržavamo izravnu isporuku, molimo vas, kontaktirajte nas, mi vam možemo preporučiti najbolju logistiku za svoju zemlju.Mi također podržavamo prodaju na veliko.Mi ćemo vam pružiti najbolje proizvode i bolju uslugu!

Uvjeti dostave

1. Ako odaberete način dostave: Yanwen Economic Air Mail ili e-Pošta u Kini je uobičajena mali upućivanje plus, on ne može pružiti informacije o praćenju inozemstvu, molimo vas, ne brinite, to će biti uspješno doći do vaše zemlje i gubitak paketa stopa je vrlo niska.U tim poslovima ne primamo nikakvih sporova bez broja za praćenje.

2. Ako želite pratiti informacije o projektu u realnom vremenu i da vam je hitno potreban proizvod, molimo odaberite ePacket, avionom-polazak Pošte, Kina, www.dohop.com.hr Standard Premium ship Special Line-C ili neki drugi kanal, kao što su DHL, EMS, UPS itd.

3. Ako imaju posla s našim vremenom isporuke, molimo vas, ne otvarajte raspravu lako, njihovo razumijevanje je vrlo cijenjen.

4. Rado ćemo ih riješiti bilo kakav problem, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite nam negativnu ocjenu.

5. Nudimo дропшиппинг i veliko prodaju, ne usuđujući se da nas kontaktirate, mi bi željeli imati s njima dugoročni poslovni odnos.

6. Njihovo odobrenje - to je naš prijedlog.Hvala puno za njihovu podršku.

Povrat novca, Povrat i Ponovno slanje

1. Ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom, možete zatražiti povrat ili naknadu u roku od 7 dana nakon primitka robe.Molim vas, prvo se obratite našoj korisničkoj službi, prije nego vratiti robu ili otvoriti spor s nama.

2. Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju, inače mi откажем u povratku.Kupac je odgovoran za sve troškove nastale u postupku za povrat robe.

3. Ako ste dobili oštećen ili neispravan proizvod, molimo vas da odmah pošaljite nam upućivanje i fotografije proizvoda, a zatim mi ćemo vam poslati ponovo ili ćemo vam vratiti novac.

Tehničke karakteristike
Vrsta URADI SAM
uređenje kuće PVC naljepnica
Klasifikacija 5 Zidne Naljepnice Za Uređenje Doma Dnevni Boravak
Gdje podnijeti zahtjev Glatka Zid, Staklo, Metal, Drvo I sl.
Tema Portret
Naziv KOOPERATIVNA IGRA
Materijal Plastika
Specifikacija Single-piece Package
Kod cenzure Obavezu 2704
Inženjering Выдолбленный montažni rez od papira
Karakteristike Самоклеящийся
Svojstva materijala Zaštita okoliša
Skripte Zid
Funkcionalan Krajolik dizajn
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Klasifikacija 3 Uređenje prostorija
Stil Kreativni
Klasifikacija 2 Naljepnice za zid
Klasifikacija 1 Naljepnice
Broj modela Obavezu 2704
Uzorak Male Naljepnica Na Zidu
Ukras svojim rukama Za zidove
Scenariji korištenja Dnevni boravak Spavaća soba Kabinet Dječje sobe I tako dalje
Kvaliteta Vodootporan i krema Za sunčanje
Klasifikacija Hladnjak, Za pločice, Za zidove, Naljepnice za namještaj, Naljepnice za prozore
Klasifikacija 4 Naljepnice muraux

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-10-26

    Kvaliteta
    5
    Vrlo zadovoljan рендерингом, ugodan položaj za nošenje, vrlo jednostavan i dobro drži na zidu.
  2. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-09-11

    Kvaliteta
    5
    dobro
  3. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-11-21

    Kvaliteta
    5
    Très bien
  4. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-09-27

    Kvaliteta
    4
    dobar proizvod

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
naljepnice za zid 5 naljepnice za zid, home dekor cavali, gusta dekor, originalno uređenje spavaće sobe, stara oznaka na zid, dizajn opreme za dom, malo dekor sobe, nesigurnim hlače, naljepnice estetski naljepnice, lanena namještaj za spavaće sobe
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.