Kreativni Stakleni Mat Viseći Svijećnjak Drveni Viseći Svijećnjak Hotel Blagovaonica Dnevni Boravak Ured Kafića I Pekara Japan Bilo Koji Otvoreni Položaj Rasvjeta

Kreativni Stakleni Mat Viseći Svijećnjak Drveni Viseći Svijećnjak Hotel Blagovaonica Dnevni Boravak Ured Kafića I Pekara Japan Bilo Koji Otvoreni Položaj Rasvjeta

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
512.69 kn 603.14 kn
Na lageru
Broj artiklaw253534
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Kreativni Stakla Viseći Svijećnjak Klasicni Drveni Privjesak Svjetlo Hotel Blagovaonica Dnevni Boravak Ured Kafića I Pekara Japanski Stil Bilo Koji Otvoreni Položaj Rasvjeta

Materijal: Staklo + Stabla

Napon: 110-240 V

Vrsta baze žarulje sa žarnom niti: E27

Dužina visećeg kabela: 120 cm (ako vam je potrebno duže ili kraće, molimo vas da nas kontaktirate).

Veličina: Pogledajte Mogućnosti.

* Ova žaruljica može se koristiti u svim zemljama svijeta.

* Dostupan postavljanje.Ako vam je potrebna druga boja ili drugu veličinu, samo nas kontaktirajte prije postavljanja vaše narudžbe.

O Plaćanju:

Postoji mnogo načina plaćanja dostupnih na www.dohop.com.hr .Možete odabrati najpovoljniji način za vas.Da bi zaštitili svoje interese, vaša uplata će privremeno ostati www.dohop.com.hr i ne prenijet će nam do tada, dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.

MOLIMO, IMAJTE NA UMU: VAŠA UPLATA NE UKLJUČUJE CARINE, LOKALNIH POREZA ILI BILO KAKVE DRUGE NAKNADE ZA UVOZ.

O Isporuci:

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

8. Cijena dostave: Idite na karticu "Dostava i plaćanje", na stranici s detaljima o proizvodu i možete vidjeti detalje isporuke.Možete izračunati utovar trošak, tako da upišete potrebne podatke.Ali većina naših proizvoda će pružiti besplatnu dostavu.

Povratak i Povrat novca:

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Ovdje nema IZNIMAKA!

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.dohop.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Kupci su odgovorni za povratnu otpremu.

Jamstvo:

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.dohop.com.hr!

O komentar:

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno .Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.Pozitivne povratne informacije su vrlo važne kako za nas, tako i za vas.To traje svega 1 minutu.Hvala!

Tehničke karakteristike
Izvor napajanja AC
Mjesto Dnevni boravak, Istraživanje, Glavna spavaća soba, druge spavaće sobe, Hotelski hodnik, Hotelska soba
Materijal kućišta staklo + stabla
Broj izvora svjetlosti 1
Osnovni tip e27
Tip elementa Viseće svjetiljke
Je regulirano svjetlinom No
Naziv уиллустр
Garancija 3 godine
Jesu li uključene žarulje No
Certifikacija CCC, ce
Završi staklo
Stil Japanski stil
Tip utora za žarulje sa žarnom niti e27
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Stakleni Kamen
Napon 90-260V
Vrsta instalacije Шнуровая Ovjes
Izvor svjetlosti Led Žarulje
Zona rasvjete 5-10 kvadratnih metara
Broj modela ПГП-1010

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
lampa rezbarena, unutarnje kružno rasvjeta, vunene svjetla, plafonjere led perfil, stropna svjetiljka mobil, viseće svjetiljke stil, nesigurnim hlače, rasvjeta jk, socijalna dnevni boravak, lampe adesso
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.