Abakus od čistog bakra pozlaćeni abakus privjesak mali abakus privjesak velike abakus ukras

Abakus od čistog bakra pozlaćeni abakus privjesak mali abakus privjesak velike abakus ukras

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
110.10 kn 122.30 kn
Na lageru
Broj artiklaw257567
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na slikama, ali nisu isti u različitim tijelima, kao i na model.Hvala!

2. molimo vas, pobrinite se da su vaše informacije točne. na primjer, ime / adresa / poštanski broj.

3. Ruski kupci, molimo vas, navedite svoje puno ime za nas.nam je potrebno vaše puno ime za isporuku.

4. Moguća su odstupanja u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, pobrinite se da veličina vašeg tijela stvarno odgovaraju ovom skupu (sve dimenzije u cm i imajte na umu da 1 cm = 0,39 inča)

Napomena :

1. obično to će vas koštati oko 1 mjeseca u svoju zemlju poslan prioritetno Kine, ali u topla godišnja doba prodaje (u neke posebne dane), to može koštati oko 2 mjeseca.Ako ne možete čekati tako dugo, molim vas, ne pišite nalog.Također se nadamo da ćete dobiti robu kako je prije moguće, ali ne možemo kontrolirati brzina transporta, puno vam hvala za vaše razumijevanje.

2. Zbog niske cijene dostave, to je nešto rizično u vrijeme isporuke Suppoose na CPAM (avio-polazak pošte Kine).Ako ste zabrinuti o gubitku upućivanje, preporučuje se da će joj poslati CPAM, ili EMS drugim курьерами.Što se tiče manje profita, mi ne ćemo uzeti na sebe punu odgovornost za poraz.U nadi za vaše dobro razumijevanje.

Opis porcije

1. Svi proizvodi koje nudimo, imaju visoku kvalitetu i najnižu cijenu, a možete napraviti mješoviti narudžbu bez minimalnog iznosa (MOQ);

2. Brza i sigurna dostava EMS (5 ~ 10 dana), UPS, DHL i sl. (4 ~ 8 dana) ;

3. Mi ćemo pripremiti vašu robu odmah nakon primitka vaše uplate, i dati vam broj za praćenje nakon slanja vašeg proizvoda; obično šaljemo vam robu u roku od 48 sati nakon što napuste svoje uplate, slanje prikazat će se u sustavu EMS otprilike 1-2 dana;

4. Bilo kakvo pitanje, molimo kontaktirajte nas prvi put.mi ćemo odgovoriti u što kraćem roku;

5. Molimo vas da pravovremeno pratite svoje proizvode nakon što smo ih poslati;

6. Molimo vas, provjerite potvrde na vrijeme nakon primitka vaše robe; ako ste zadovoljni našom uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.To će biti velika podrška našem radu;

7. Poslat ćemo vam robu na zadanu adresu, ako niste recite nama, a broj telefona je važno, kada ostavite svoju e-adresu.

8. Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih problema, odgovornost za koji je odgovoran za isporuku usluga.

9. Kupac snosi odgovornost za osiguranje, koje smatrate potrebnim.

Pravila povrata

Ako želite zamijeniti primljene robe, morate nas kontaktirati u roku od 7 dana od primitka vaše narudžbe.I morate platiti dodatne troškove prijevoza, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

Naši

Jer vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.Hvala.

Uvjeti

Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 3 dana od dana isporuke.

Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju, da imaju pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve negativne ili neutralne naši.Mi ćemo raditi s vama kako riješiti bilo koji problem

Tehničke karakteristike
Materijal Metalne

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
geometrijski ovjes abacus, ovjes od rudnik zlata, ovjes sa katalizatorom, kupiti zlatni privjesak, privjesak ньями, privjesak abakus na sreću, privjesak anubis zlatni, abakus zlatni privjesak, zlatni privjesak "Атлантические sokolovi", выцветающий zlatni privjesak
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.