60-ih godina Stare Drvene Smeđe Ovalni Crni Rimless Bodova Za Cijeli Obruč Naočale Ručne izrade Čaše Za Muškarce I Žene Kratkovidnost Rx sposoban Firma Novost

60-ih godina Stare Drvene Smeđe Ovalni Crni Rimless Bodova Za Cijeli Obruč Naočale Ručne izrade Čaše Za Muškarce I Žene Kratkovidnost Rx sposoban Firma Novost

5.00
0 Naši Možete dodati svoje komentare
184.21 kn 297.13 kn
Na lageru
Broj artiklaw2579
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

60-ih godina Stare Drvene Smeđe Ovalni Crni Rimless Bodova Za Cijeli Obruč Naočale Ručne izrade Čaše Za Muškarce I Žene Kratkovidnost Rx sposoban Firma Novost

To okvira za naočale, crne boje + дужки boje drveta.oni dolaze s prozirnim plastičnim staklima, отпускаемыми bez recepta, možete ih nositi direktno na modi.možete je zamijeniti na staklima Rx.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko vam je potrebna leća Rx, postavljena u taj frame za bodove.

Materijal: Acetat i metal

Boja: Crna okvira za naočale, s drvenim smeđe дужками

Stanje: Potpuno novi, Veličina objektiva: 46 mm Most: 21 mm Hram: 145 mm

Okomito: 44 mm Širina okvira: 131 mm

Prije kupnje ovog proizvoda, molimo vas, pobrinite se da je ovaj okvir je pogodan za vas, dogovor mjerenja, molimo vas, provjerite tablicu puše.

O nama

Bavimo prodajom na ALI-EXPRESS iz 2010. godine i da smo u Kini.Specijalizirani smo na modnim proizvodima.Naš cilj je pružiti našim klijentima konkurentne cijene, visoka kvaliteta proizvoda, brze isporuke i izvrsne usluge kupcima.

Ako vam je potreban veći izbor, molimo, posjetite naš dućan.Dostava

* Roba će biti poslana u roku od 2 radna dana nakon primitka uplate.

* Za klijente iz SAD-a, velike Britanije, Australije i Kanade roba će biti poslana na e-mail iz Kine s praćenjem, to obično traje 7-15 dana od dolaska, ali vrijeme dostave će ovisiti o destinacija i drugih preciznih faktora koje ne možemo kontrolirati.

* Za klijente iz većine zemalja obično dostava traje 15-40 dana, ali vrijeme dostave će ovisiti o destinacija i drugih preciznih faktora koje ne možemo kontrolirati.

* Šaljemo robu u skladu s navedenom adresom, pa vas molimo, provjerite na vašoj adresi za dobivanje prije kupnje.

* Ako se kupac nije primio robu po isteku vremena, kao što smo obećali, molimo vas, kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve izjave ili podići bilo kakve kontroverze.

Ako je kupcima je potrebna brza dostava, molimo vas, kontaktirajte nas, i za to je potrebna dodatna plaćanje poštanskih troškova.Uvjeti prodaje želimo da se vaše Online shopping iskustvo je rizik-free.Mi mislimo da vam se sviđaju naši proizvodi i shvatit ćete, da je ponekad teško kupiti proizvod, bez mogućnosti da ga dotaknu, iz tog razloga i u okviru naše garancija 100% zadovoljstvo ili povrat novca u punom iznosu.Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni sa svojim kupnje, samo pošaljite nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka za potpuni povrat vašeg kupoprodajne cijene (početni troškovi isporuke se ne vraća) ili razmjene.Sve što tražimo od vas je da ste nam poslali e-mail kako biste biste dobili broj autorizacije za povrat.Molimo vas, pobrinite se da je roba u istom stanju u kojem ste ga dobili.Kontaktirajte nas Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem poruke.

Tehničke karakteristike
Tip elementa Pribor za naočale
Naziv БЕТСИОН
Broj modela 306
Pribor za naočale OKVIR
Tip slike Ljubimac
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal kućišta Acetat
Certifikacija CE
Spol Unisex

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
branded rimless ženske, naočale za vrijeme Drugog svjetskog rata, drveni okvir jojo, rimless za naočale, bez spojnica, naočale u mesing ivicom, morska drveni okvir, muškarci u naočalama пресвитеры, rimless za naočale od legure, nesigurnim hlače, torba za naočale, crtani
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.