7XL Muške kratke hlače-boksači iz бамбукового Vlakana, donje rublje, seksi gaćice za muškarce na prosječnu struka, Prozračne i udobne Gaćice, Plus Size

7XL Muške kratke hlače-boksači iz бамбукового Vlakana, donje rublje, seksi gaćice za muškarce na prosječnu struka, Prozračne i udobne Gaćice, Plus Size

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
77.59 kn 104.89 kn
Na lageru
Broj artiklaw266743
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Stanje proizvoda: 100% potpuno novi Mjerenja ručno, zbog različitih individualnih metoda, greška u 2-4 cm-to je normalno, i nije problem s kvalitetom. Napomena: Budući da različita računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se neznatno razlikovati od navedenih slika, hvala na razumijevanju.

Pakiranje: 2 kom/lot.Možete li mi reći koja boja vam se sviđa, možete ga pomiješati u dvije boje.

Veličina

Navodni Struk

(CM)

Procijenjena Težina

(KG)

ХL

63-76

47-55

-

XXL

76--86

55-65

-

XXXL

86-93

65-72.5

-

4XL

93-103

72.5-80

-

5XL

103-113

80-87.5

-

6XL

116-126

87.5-80

-

7XL

126-140

80-125

-

Naš princip:

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 5 dana nakon vaše uplate.

1. Mi razumijemo da je važna komponenta našeg uspjeha - to je naš klijent.To je razlog zašto smo usredotočeni na tome da se osigura uzbudljivi shopping i uvjerite se u naše visoke standarde kvalitete omjer cijene i kvalitete usluge uvijek slijedili.

2. Na čelu tima posvećenih i motivirani ljudi, čvrsto smo se fokusirati na potrebe naših klijenata.Nadamo se da će kroz stalni razvoj i inovacije, mi ćemo nastaviti širiti i pružiti naš jedinstveni doživljaj kupcima širom svijeta.

Recenzije:

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Tehničke karakteristike
Naziv YWSNHMY
Broj modela NH158919X
Spol MUŽ
Materijal Elastan, Бамбуковое Vlakana
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Gaćice i Bokserice Boks Gaćice
Tip slike Solidan
Seksualno potiču na razmišljanje No

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
donje rublje 3x veličine, donje rublje od mačje kože, veličina donjeg rublja Batmana, veličina mekih donjeg rublja, donje rublje za mačke etsy, donje rublje mačke лолиты, klasično donje rublje za muškarce, donje rublje 60го veličine, veličina uloga donjeg rublja, donje rublje s кошачьим po cijeloj površini
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.