Za iPhone 6G-13 Pro Max Popravak Test Kabel za Preuzimanje za Napajanje Priključak za Kontakt Baterije Buckle Qianli iPower aparat za varenje Adapter Zamjena

Za iPhone 6G-13 Pro Max Popravak Test Kabel za Preuzimanje za Napajanje Priključak za Kontakt Baterije Buckle Qianli iPower aparat za varenje Adapter Zamjena

5
2 Naši Možete dodati svoje komentare
76.29 kn 85.68 kn
Na lageru
Broj artiklaw287267
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Za naš VIP klijent:

1. Molimo vas, prikupiti i obratite pozornost na naš shop

Dakle, mi ćemo dati vam kupon svaki mjesec.

2. Molimo, imajte na umu da ako ne plaćaju carine iz osobnih razloga, mi отказываем u povratku.

Prema najnovijim propisima u EU, EU mora platiti stvarne poreze.

Tako da o svim poreznim pitanjima trgovine ne može zamijeniti kupcima plaćanje..Kupci moraju sami platiti porez, hvala

Više od 150 eura, molimo unesite broj za PDV.

3. Mi koristimo službeni način dostave www.dohop.com.hr, koji jamči za aktualnost, sigurnost i usluge.ako vam je potrebna brža dostava, molimo vas, kontaktirajte nas ili odaberite express sami, DHL, EMS TNT UPS, FedEx i tako dalje, ekspresna dostava će generirati cijene.Hvala.

4. Ako ćete kupiti više od jednog proizvoda u našoj trgovini, molim vas, stavite sve proizvode koje želite kupiti, u koš za smeće, a zatim napravite ugovor o korištenju rezervacije zajedno.U skladu s tim, troškovi dostave će se izračunati u skladu s iznosom od težine ili volumena svih objavljen vama robe, a ne zbroj svih pojedinačnih naselja.

5. Klijent iz Rusije, molimo vas da ostavite nam puno ime (ime, srednje ime i prezime).

Klijent iz Koreje, molimo vas, ostavite nas 5-digitalni poštanski broj

Klijent iz Brazila, molimo vas, unesite broj CNPJ (tvrtka) ili broj CPF (fizičko lice).

Napomena:

Imamo sve rezervne dijelove za popravak mobilnih telefona, film OCA / Поляризационная film / prednje staklo / zaslon Osjetljiv na dodir / Bilo koje vrste клейких naljepnica / Af / Okvir / Stražnji poklopac / Fleksibilni kabel / softver etc.is je jedan od dijelova koje mi isporučujemo, imamo i tehnička priprema i nabava opreme za popravak LCD zaslona / kalupa.Ako ste zainteresirani, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene.

Da primjena:+86 18664919137

Univerzalni Test Kabel za Preuzimanje za Napajanje Priključak za Polove Baterije Buckle Qianli iPower aparat za varenje Adapter Zamjena Za iPhone 6G-13 Pro Max

Paket uključuje:

Gnijezdo 7шт

Slika za referencu:

Dobivanje vašeg proizvoda:

1. Kada dobijete svoju robu poštom, molimo da provjerite odmah, da biste bili sigurni da on odgovara opisu u popisu.

2. Ako nešto niste zadovoljni, kontaktirajte nas, kako bi riješio problem.To se neće dogoditi, jer smo dvaput provjeriti svaki detalj prije slanja.Ako ste zadovoljni proizvodom, molim vas da mi ostavite nam pozitivnu ocjenu, hvala vam za vašu podršku.

Garancija:

1. Ako je ovaj proizvod neispravan, kada primite, klijent ima do 7 dana od datuma primitka za razmjenu na novi. (kupac mora uključiti sve originalne roba neoštećena u prikladnom za prodaju stanju, hvala).

2. Nudimo besplatan popravak u roku od 1 godine od datuma kupnje.Tijekom prva 3 mjeseca od kupovine mi оплатим troškove dostave u jednom smjeru (od Kine do vaše lokacije).Nakon 3 mjeseca od kupnje kupac morati platiti troškove isporuke 2 načina.

Ocjena:

Zadovoljan: Pozitivno naši visoko cijenjeni.Svaka vaša dobra procjena - to je veliko ohrabrenje i podrška za nas.

Ti: Ako niste zadovoljni primljenim proizvodom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati sa mnom, prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata od radnog vremena i da će učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe.

Tehničke karakteristike
Materijal Drugo
S magnetnim No
Broj modela Univerzalni gumb za uključivanje baterije Mobilnog telefona
Uključeni dijelovi Drugo
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2023-01-11

    Kvaliteta
    5
    OK
  2. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-12-21

    Kvaliteta
    5
    HVALA

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
servis test snage, alati od gume, sredstvo za uklanjanje ogrebotina iphone, programer ekrana iphone, matrica za iphone x, kabel
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.