12 U 110-125 db Puž Клаксон Za Honda Odyssey MK2 MK3 MK4 1999-2017 410/510 Hz Visoka Niska Korak Auto Клаксоны Glasno Vodootporna Auto Клаксоны

12 U 110-125 db Puž Клаксон Za Honda Odyssey MK2 MK3 MK4 1999-2017 410/510 Hz Visoka Niska Korak Auto Клаксоны Glasno Vodootporna Auto Клаксоны

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
138.70 kn 175.62 kn
Na lageru
Broj artiklaw290303
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Marka: XUKEY

Alat:

Za Honda Odyssey MK2 RL1 1999-2004

Za Honda Odyssey MK3 RL3 RL4 2005-2010

Za Honda Odyssey MK4 RL5 2011-2017

Napon: 12

Razina zvuka: 110-125 db

Frekvencija: 410 Hz/510 Hz (± 20 Hz)

Materijal: Plastika + bakrena žica

Upućivanje uključuje: 2 kom Рожки puževa + 2 kom Рожковая utičnica + 2 kom nosači

Lice :

Zahvaljujući vodiču lako je postaviti na auto. zajamčena kvaliteta, jedan od najboljih na tržištu.Traje godinama.

Glasan zvučni signal s jedinstvenim vodootporna i пыленепроницаемой poklopcem osigurava dugi vijek trajanja.

Bakrena kontakt s bolju vodljivost, stabilne karakteristike i visoka pouzdanost.

Сверхгромкий zvučni signal ima upozoravajući efekt, povećava sigurnost vaše vožnje ili vožnje.

Pričvrsne vijke, a nosači su uključeni u opseg isporuke, lako ih je instalirati.Korisne model može se koristiti izravno, umetanjem javno nožica u originalni glavni utikač gume ne treba liniju.

O nama

AutoXbert Automotive Co., Ltd je jedan od najvećih online trgovina auto dijelova i pribora od 2008. Naš cilj je da kroz 5 godina postati najveći online prodavatelj za auto-dijelova kategorije "B" - "C" u svijetu.Nastojimo biti uzbudljivim i inovativnim, nudeći našim klijentima najnovije i razni rezervni dijelovi za motor koje oni žele.

Zašto su odabrali baš nas?

1. Veliki izbor robe - Nakon što je na lageru više od 2 200 000 naslova, AutoXbert trenutno je jedan od najvećih u svijetu online trgovine.Imate više mogućnosti izbora, nego što možete zamisliti.Više od toga, mi пополняемся više od 100 novih prihodi u dan!

2. Pristupačne cijene - AutoXbert nudi najnovije auto dijelovi i pribor već skoro 10 godina, mi uvijek idemo u korak s najnovijim trendovima, i što je najvažnije, radimo cijene što je moguće nižim.

3. Besplatna dostava diljem svijeta - Ha, nećete vjerovati da kod nas možete dobiti besplatnu dostavu širom svijeta (osim ako nije drugačije određeno), to nije šala, a apsolutna istina.

4. Povratak i povrat novca bez pitanja -sve što je povezano s pogrešnim kvalitetom i lom, može biti vraćen ili возмещено.

Dostava:

1. Vrijeme za dobivanje = vrijeme obrade + vrijeme dostave

2. Vrijeme obrade: oko 5-15 dana

3. Vrijeme dostave:

15-26 dana avionom, besplatno.

3-10 radnih dana kurir.

OBAVIJEST:

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.I, molim vas, pobrinite se da je vaš trenutni pravu adresu nakon uplate u roku od 1-2 dana!

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda!

Naša garancija:

Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom koje ste kupili robu možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.

Upit:

1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke.

2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

Recenzije:

1. Vaše povratne informacije su vrlo važne za nas i za sve kupce.Molimo vas da odvojite nekoliko sekundi, ostaviti odličan savjet, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

2. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne (3 zvjezdice) ili negativan (1-2 zvjezdice) savjet.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem i ostaviti vam ugodan shopping ovdje.Hvala!

Kontaktirajte nas:

1. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna bilo kakvu pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!Hvala!

2. Trudimo se odgovoriti što je brže moguće.Rado ćemo vam odgovoriti na bilo koje vaše pitanje

Tehničke karakteristike
Težina proizvoda 0.2kg
Visina proizvoda 1inch
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Širina proizvoda 1inch
Dužina proizvoda 1inch
Tip materijala Plastika + Bakrena žica
Certifikacija vanjskih iskusenja ISO9001

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
kokain je pomorski brod, bicikl rog zatrubi ktm, moderan bicikl rog zatrubi, silver bicikl rog zatrubi, bicikl rog zatrubi giro, bicikl rog zatrubi "ratova Zvijezda", bicikl rog zatrubi kmart, миндж bicikl rog zatrubi, bicikl rog zatrubi zelene boje, biciklistička kokain čovjeka-pauka
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.