Motivacija boca za vodu s time stamp-za Višekratnu upotrebu vrč za vodu sa ručkom i skalom za teretane, ureda, kuće

Motivacija boca za vodu s time stamp-za Višekratnu upotrebu vrč za vodu sa ručkom i skalom za teretane, ureda, kuće

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
127.94 kn 177.71 kn
Na lageru
Broj artiklaw29077
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Inspirativno podsjetnik o pijenje vode: označavanje vremena, побуждающая da pije više vode i pratiti koliko vode koju konzumirate tijekom dana.

U ovoj boci za vodu ne završi voda: naša boca za vodu kapaciteta 2500 ml je dovoljno velik da podrži vaše hidrataciju tijekom dana bez potrebe napuniti bocu s vodom nekoliko puta u toku dana.

EKOLOŠKA BOCA, NE SADRŽI bisfenol: Naša reusable boca za vodu kapaciteta 2500 ml napravljeno od ne-toksičan materijal, ne sadrži bpa, koji jamči nedostatak u vašoj vodi stranih mirisa, kemijskih ili neugodnih plastičnog aftertaste, a također pomaže smanjiti broj jednokratnu uporabu plastičnih boca.

LAGAN I PRENOSIV: velika boca male veličine sa ugrađenom ručkom je vrlo zgodan za nošenje i nosite od kuće, ureda u teretanu ili drugi prostor na otvorenom za održavanje hidratacije u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

ELEGANTAN I PRAKTIČAN DIZAJN: Naša zatvorena boca je opremljen sa gornjim poklopcem za instant vlaženje i širokim vratom za jednostavno dodavanje voća, kocke leda i drugih čvrstih sastojaka.

veličina: 11,5x5x27 cm

Materijal: ABS

boja: Crvena/Crna/Plava

Sadržaj pakiranja:

1 x 2500 ml Sportska boca

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

U našoj trgovini ima puno robe, možete ići na ove linkove:

https://www.dohop.com.hr/store/3083019

Kontaktirajte nas :

Ako ste zainteresirani za naše proizvode i imate bilo kakvih problema s njim, možete nas kontaktirati putem prodajnog menadžera, e-mail i telefon.

O vremenu obrade i vrijeme dostave:

a. Trebamo 1-3 dana, da se obraditi vašu narudžbu (očekujte praznika).

b. Rok isporuke je oko 5-10 radnih dana.

c. Molimo vas da obratite pažnju na informacije o praćenju i vrijeme isporuke.Ponekad dostavljač ostavlja čestitku, ako vas nema kod kuće, onda morate da se obratite putem kurirske tvrtke.

O ambalaži i kao proizvod :

Molimo provjerite robu na umu kod kurira.Ako imate bilo kakvih problema s pakiranjem, molimo vas, provjerite slike oštećene kutije i robe odmah kao dokaz.I kontaktirajte nas na vrijeme.To je važno za primjenu naknada za vas.

O TVRTKI POVRATNA VEZA :

Naši su vrlo važni za nas, tako da, ukoliko ste dobili proizvod, a ostali su im zadovoljni, molimo vas da ostavite pozitivan komentar, a mi to možemo učiniti.Ako niste zadovoljni s njim, prije nego što ostaviti negativne povratne informacije, molimo vas prvo nas obavijestite, a mi ćemo vam pomoći riješiti problem sve dok ne budete zadovoljni njime.

Tehničke karakteristike
Kapacitet ≤300 ml
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.