18 cm Zračni Friteza Silikonska Mat AirFryer Pećnica Противень Za Pečenje na Žaru Pizza Piletina Košarica Mat Cijele Prijenosni Roštilj Pribor Za Tepsiju

18 cm Zračni Friteza Silikonska Mat AirFryer Pećnica Противень Za Pečenje na Žaru Pizza Piletina Košarica Mat Cijele Prijenosni Roštilj Pribor Za Tepsiju

5.00
0 Naši Možete dodati svoje komentare
15.17 kn 30.34 kn
Na lageru
Broj artiklaw30219
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Specifikacija:

Tip: Papir za friteze

Materijal: silikon hrane

Boja: plava, zelena, roza, bijela

Lice:

【1】 Oblik za pečenje od prehrane silikona, izdržljiva, otporna na habanje i otporna, možete ga oprati i ponovno koristiti.

[2] Mrlje lako se čiste.Stavljajući ga u фритюрницу, može dobro držati hranu i spriječiti curenje ulja.Nakon запекания možete ga poslužite odmah na stol kao večeru jela.

[3] On ne sadrži fluorescentne tvari, on je siguran i pouzdan, možete ga koristiti s povjerenjem, a također ga možete lako spremiti za spremanje mjesto.

【4】možete Ga koristiti za запекания piletina, запекания pomfrit, запекания bjelanjak pite i razne delikatese, kao i donijeti na stol kao jela.

Napomene:

1. Zbog osvjetljenja, osvjetljenje na i mnogih drugih faktora stvarna boja oblika za pečenje može se malo razlikovati od slika koje se prikazuju na web-stranici, nadam se na razumijevanju, hvala!

2. Budući da je veličina kalupa za pečenje mjeri ručno, molimo vas, dozvoliti odstupanje od 1-3 mm, hvala na razumijevanju.

Tehničke karakteristike
Tip forme za pečenje i Противней Univerzalni противень za pečenje
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Pizza, противень za pečenje kruha u pećnici, lonac s piletinom, Papir umetke za friteze, zračni friteza
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.