Prirodni Kamen Oblik Stupca Cut-Plave Аквамарины Slobodan Perle za Izradu Nakita DIY Ovjes Narukvica Naušnice Pribor

Prirodni Kamen Oblik Stupca Cut-Plave Аквамарины Slobodan Perle za Izradu Nakita DIY Ovjes Narukvica Naušnice Pribor

5.00
0 Naši Možete dodati svoje komentare
24.78 kn 48.55 kn
Na lageru
Broj artiklaw305018
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Naziv proizvoda: Prirodni Kamen u obliku stupa, Cut-Plave Аквамарины, Slobodan Perle za izradu nakita, Privjesaka, Narukvica, Naušnice, Pribor

Napomena: Kuglice mogu imati male razlike u boji i veličini.mi uglavnom prodajemo prirodni kamen ručno ili strojno brušenje, teško je biti isti.Molimo vas, shvatite to prije kupnje.Ako niste zadovoljni, kontaktirajte nas, kako bi riješio problem zbog vas.

1) Ako je vrijednost narudžbe veća od 10 dolara, roba će biti isporučena besplatno poštom Kine registrirana zračnom poštom ili Epackt.

2) Ako je vrijednost narudžbe manje od 5 dolara, roba će biti isporučena besplatno ekonomičnu avionom.

3) Ako je vrijednost narudžbe veća od 150 dolara, roba će biti isporučena besplatno preko ekspresne dostave DHL, EMS, FedEx, TNT.

4) Prilikom narudžbe u vrijednosti od preko 500 dolara možete doći do nas, mi ćemo vam pružiti nevjerojatan popust. 1) DOSTAVA DILJEM SVIJETA.. (osim nekih zemalja i APO/FPO) 2) S & H ne uključuje carine, kupci će biti odgovorni za bilo koje lokalne poreze ili druge uvozne pristojbe. 3) Narudžbe se obrađuju u roku od 3-7 dana nakon potvrde plaćanja. 4) šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresu vaše narudžbe MORAJU se poklapati sa vašom adresom dostave. 5) VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6) Ako ne dobijete svoju robu u roku od 30-60 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7) možete pratiti svoj broj za praćenje na http://www.17track.net/zh-cn ili možete pregledavati informacije o praćenju u odjeljku vaše rezervacije online.Mi održavamo visoke standarde kvalitete 5 ZVJEZDICA i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne ili negativne komentare.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti vaše probleme.

Tehničke karakteristike
Broj modela XI02464
Naziv ксилитата
Vrsta nakita 1 Narukvica s Privjescima, Dodatna oprema
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta nakita 5 Ženska narukvica-ogrlica
Veličina Width
Oblik proizvoda Cilindar
Broj 7,5 cm
Odijelo Za Izradu nakita DIY Narukvicu Privjesak Ogrlica Materijal Pribor
Vrsta nakita 2 Perle za izradu nakita
Dužina 7.5inches/19cm 15inches/38cm
Materijal Kamen
Vrsta metala Nema
Naziv kamena Plavi Akvamarin
Vanjski promjer 6mm
Vrsta nakita 3 Stezni perle
Vrsta nakita 4 Ručni rad je ručni rad od Perli svojim rukama
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Tip elementa perle

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
kupiti perle od перидота, аквамариновые kuglice bijele boje, perle od перидота ji, svijetle аквамариновые perle, pronađite аквамариновые naušnice, anđeo cut-perle, аквамариновая t-shirt, аквамариновые kupaonice, аквамариновые naušnice što su macys, ukrasi od kamena аквамаринового
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.