Muški Automatski Masturbator, Сосущий Oralni Seks-Mašina Za Muškarce, Šalicu Za Masturbaciju, Oralni Vaginalni Masaža Penisa, Vibrator, Seks-Igračke

Muški Automatski Masturbator, Сосущий Oralni Seks-Mašina Za Muškarce, Šalicu Za Masturbaciju, Oralni Vaginalni Masaža Penisa, Vibrator, Seks-Igračke

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
203.86 kn 370.60 kn
Na lageru
Broj artiklaw32379
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Automatsko Muški Masturbator Vibracija Pušenje Pravi Zrak Sisa Pička Strojevi

Šalica za Masturbaciju Seks Igračke, Proizvodi za Odrasle i za Muškarce

♥ Suzdržano pakiranje i pouzdanu uslugu - obećavamo da Ćemo čuvati informacije naših klijenata u tajnosti je i pažljivo pakirati bi se osigurala privatnost.A imamo i ponudu za brzo usluge nakon prodaje.Ako imate bilo kakvih problema u vezi toga, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

❤【Napomena 1】 Unutar rukava izrađen od mekog silikona materijala, preporučujemo da koristite za podmazivanje na bazi vode s igračkama, definitivno ne koristite za podmazivanje na bazi ulja (uključujući ulja za masažu), jer oni mogu uništiti materijal.

❤【Napomena 2】za razliku od ostalih proizvoda, ovaj proizvod je u osnovi machine, koji poboljšava vašu osjetljivost.Kada ste мастурбируете, kontakti unutar će potaknuti vaše genitalije, kako bi se postigao učinak, u tijeku vremena.

❤【7 frekvencija vibracije i režima usisavanje】U ovom kupa za muške masturbacije se koristi kvalitetan motor i odlične izrade, kombinacija sisa i vibracije pruža odličan seksualno iskustvo.

❤【Ultra-zgodan masaža】 Unutarnji linijski ovog muškog массажера koristi veliku гранулированную грануляцию, tako da je mogao jače stimulirati penis tijekom automatskog okretanja.Koristite lubrikant na bazi vode, samo dip u nju svoj penis, i neka on će udariti na vas!

❤【funkcija sisa u jednom kliku】 Podešavanjem funkcijske tipke igračke, možete se prebacivati između ručnim i automatskim modovima po želji!

❤【Lako razumije i lako se čisti】 Proizvod u potpunosti водонепроницаемо i mogu se slobodno koristiti u vodi.Nakon korištenja možete očistiti unutrašnjost proizvoda za čišćenje силиконовое rupu..Puniti pomoću USB kabela za punjenje.

❤【Super tiha i neprimjetan pakiranje】 on ima samo jedan синхронизирующий motor, koji donosi živost i upijaju opcije.To znači da se emisija buke je samo 50 db.To vam omogućuje da uživate u "svojim vremenom" u samoći, u tišini i miru.To je daleko superiorniji od drugih pojavljuju na tržištu modela, u kojima se koriste dva odvojena motora, što stvara mnogo više buke.Osim toga, zahvaljujući неброской pakiranju jamčimo неброскую isporuku i privatnost klijenata.

ŠEST DIZAJNA MASIRA VAŠ PENIS

❤ Razne mogućnosti možete uključiti ili profili po volji kako bi vaš doživljaj bio potpun, a osjećaj suosjećanja stvarnije od stvarnog.

Upute:

Izvadite masturbator iz pakiranja.

Očistite ga prije upotrebe.

Koristite malo masti.

Izvadite unutrašnji silikon i operite ga nakon korištenja.

Koristite ručnik ili сушильную stroj, da se osuši masturbator.

Stavite ga na suho mjesto, kako bi se izbjeglo pada sunčevih zraka.

Upućivanje uključuje:

1 x Šalica za masturbaciju

Tehničke karakteristike
Značajke 4 Vibrator Za Masažu penisa
Certifikacija ce, FCC
Značajke 11 Automatsko Muški Masturbator-Maser
Materijal Medicinski Silikon
Značajke 5 seks igračaka za muškarce Odrasle osobe od 18
Tip elementa Šalica Za Masturbaciju
Značajke 2 Stroj Za Sisa Минетов
Naziv иМЛОВЕУ
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Непристойная slika No
Seksualno potiču na razmišljanje No
Značajke 6 сосущие vibrator za muškarce
Značajke 10 Šalica Za Masturbaciju Muškog Penisa
Posluga u Podrška za veleprodaju, Agencija, Дропшиппинг
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Značajke 3 Masturbator Sa Automatskim Okretanjem
Značajke 7 za Muškarce mens masturbiraju
Broj modela Mi Long
Značajke 9 Šalica Za Masturbaciju Vagine
Značajke 1 automatsko pušenje
Značajke 8 Vakuumska Šalica Za Posao Udarac

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
masturbator sranje seks-automobil za posao udarac, stroj za mužnju svinja, muški мастубатор automatski, muški usisavanje, stroj od silikona, сосательная stroj 2022
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.