Vodootporne Čizme Vodootporna Torbica Za Obuću Silikonski Unisex Vanjski Puna Vodootporan Нескользящий Нескользящий Dugo Nosio Višekratnu Upotrebu Torba Za Cipele

Vodootporne Čizme Vodootporna Torbica Za Obuću Silikonski Unisex Vanjski Puna Vodootporan Нескользящий Нескользящий Dugo Nosio Višekratnu Upotrebu Torba Za Cipele

4
1 Naši Možete dodati svoje komentare
80.77 kn 115.37 kn
Na lageru
Broj artiklaw3629
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Otpremna

1. Obično šaljemo robu u roku od 1-3 radna dana nakon potvrde vaše uplate na www.dohop.com.hr. 2. Ako odaberete ekspresne dostave i vaša je adresa navedena kao udaljeno područje FedEx/DHL, trebat će dodatno platiti trošak daljinskog dostave u iznosu od 30 dolara.Ili, molim vas, dajte nam novi drugu adresu koja nije udaljenim.Provjera udaljene zone kroz link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas. pdf 3. Ako imate bilo kakvih promjena u narudžbi, molimo vas, ostavite poruku u red. 4. Molimo vas, provjerite ispravnost svoje adrese i kontakt sobe, posebno provjerite ispravnost vašeg poštanski broj i grad, u suprotnom vaš prostor neće biti poslan.

Garancija

Garancija na sve proizvode je jedna godina. Bilo koji uređaj koji će dokazati neispravan unutar jamstvenog roka, popraviti bez naplate naknade za dijelove ili zamijenjen.Krajnji korisnik je odgovoran za sve troškove prijevoza .Jamstvo se ne može primijeniti na bilo koju slučajnu, posljedičnu ili neizravnu štetu nastalu korištenjem.

Recenzije i Ocjena

Mi cijenimo vaše poslovanje.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i ocjenu od 5 zvjezdica.Vaše priznanje će nam više povjerenja u razvoju našeg poslovanja i poboljšanju usluga za vas.Ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, komunikacija je mnogo efikasnije nego otvaranje spora.Naš korisnički servis i tehnička podrška će učiniti sve da vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Otpremna

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.

4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme putovanja može promijeniti, posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili svoju narudžbu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Rok isporuke:

Povratak i Povrat sredstava

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi NE ćemo IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!

Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.dohop.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

Garancija

1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMIJENITI ROBU NA

JAMSTVO ISTEKLI.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na www.dohop.com.hr!

Naši

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Tehničke karakteristike
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-10-30

    Kvaliteta
    4
    Izgleda dobro, odjeća 44 Tam XL bio je dobar, tko je noga više, bit će vrlo se protežu i slabiti.

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
cover, torbica za obuću vodootporan od kiše, poklopac je od silikona, kišne čizme, нескользящие štitnici
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.