Cvjetne Trake ručni Rad za Žene, Pribor, Gorski Kristal, Zlatna Boja, šlem Nevjesta, 2020, Nova Moda, Nakit za Kosu na Maturalnu, Pokloni

Cvjetne Trake ručni Rad za Žene, Pribor, Gorski Kristal, Zlatna Boja, šlem Nevjesta, 2020, Nova Moda, Nakit za Kosu na Maturalnu, Pokloni

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
43.63 kn 62.34 kn
Na lageru
Broj artiklaw3858
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

QYY Preljev na glavu s cvijećem ručni rad za žene, pribor, gorski kristal, zlatna boja, šlem nevjesta, 2020, Novi modni ukras za kosu na maturalnu, pokloni Brand: QYY Naziv proizvoda: 100% potpuno novi i kvalitetan Materijal za zavoje na glavi: cink legura, bakra, vještački dijamant Metal boja: zlatna boja Prigoda: vjenčanja, večernje, mature, vjenčanje pribor za kosu

Ovaj povez na glavi predstavlja novi stil, razvijen od strane naših dizajnera.To je vrlo modni dodaci za kosu za prom.Vjerujem da će vam se svidjeti ovi modni dodaci za kosu za stranke.

Slika proizvoda

1, High-end dizajn sa štrasom

2, Modni zavoje ručni rad

Slika dijelova proizvoda

ДЖИОН MI

Iskreno traže partnera дропшиппингу, možemo pružiti profesionalne usluge дропшиппингу, uključujući:

1. Obilje zaliha

2. Cijena sa popustom

3. Ekskluzivni službu za korisnike.

4. Detaljne informacije o proizvodu i fotografije. 5. Posebna ambalaža za dropshipping bez informacija o branda / tvrtke.

1. Ako naši proizvodi ste zadovoljni ili vam se sviđa, možete kliknuti na ikonu u obliku srca, dodati listu želja ili putem Facebook VK i druge socijalne programe podijeliti svoju sreću s prijateljima.Mi ćemo pokušati na neki način pružiti vam više popuste pri sljedećoj rezervaciji.

2. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.

Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim projektima i usluge.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim projektima i uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem s pomoću najbolju službu za korisnike.

Nadamo se da svatko može počiniti prekrasan shopping u mom dućanu!Da biste uspjeli, mi se oslanjamo na zadovoljstvo naših kupaca.Dakle, vaše povratne informacije su vrlo važne za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, puno vam hvala!

Ako niste zadovoljni narudžbom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Možemo raditi zajedno, za rješavanje bilo kakvih problema.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne (3 zvjezdice) ili negativan (1-2 zvjezdice) savjet.Mi ćemo pokušati riješiti ovaj problem, dati vam sretan raspoloženje za kupovinu.Hvala!

3. Nadamo se da ćete biti u mogućnosti dodati više slika u savjet.Podijelite svoju ljepotu i sreću s ljudima diljem svijeta.Hvala za vašu podršku.

Tehničke karakteristike
Vrsta metala bakar, Cink legura
Svadbena frizura Mjesto podrijetla Yiwu, Kina
Naziv QYY
Materijal Gorski kristal
Broj modela HS-J6219
Stil MODERAN
Pribor za kosu na različite Prigode Svadbene svečanosti, Majčin dan, Večernja zabava, Božić, Noć vještica
Oblik\uzorak BILJKA
Ukrasi Za Kosu Blagdanski Darovi Pokloni za Valentinovo, Obljetnica pokloni, Darove na maturalnu večer, Plaža vjenčanje pokloni
materijal оголовья bakar, Cink legura, Gorski kristal
Vrsta zavoj na glavi
Odjel za vjenčanje pribor za kosu Vjenčanje, Stranka, maturalnu večer
Povez za glavu sa štrasom Ručni Rad DA
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Pakiranje Оголовья 1 kom./opp Dobra sigurna ambalaža
Tip elementa Odjeća za kosu
Spol Žene
Luksuzni nakit u Boji Zlatna boja

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
češljevi ukras za kosu, porculanske ukras za kosu, elementi ukras za kosu, pribor aldo nakit, bujna ukras za kosu, ukrasi za kosu hamsa, nakit za kosu sa izraženim, keltski nakit za kosu, oblikovanje ukrasa za kosu, ljepljive ukras za kosu
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.