Vanjski Pročišćivač Vode Prijenosni Filter Соломенный Kamp Pješačenje Upropašćen Život Opstanak Prijenosni Čistač Filter Za Vodu oprema

Vanjski Pročišćivač Vode Prijenosni Filter Соломенный Kamp Pješačenje Upropašćen Život Opstanak Prijenosni Čistač Filter Za Vodu oprema

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
79.47 kn 155.75 kn
Na lageru
Broj artiklaw38623
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Specifikacija:

naziv proizvoda: Vanjski filter za vodu

Veličina proizvoda: 21,5 x 3,3 x 3,3 cm

Materijal: ABS

Brzina protoka: 550 ml/ min

Vijek trajanja filtracije: 1500 litara

Rok trajanja skladištenja: неоткрытый 5 godina

Pakiranje list:

1 x Filter za vodu za hitne свистков

Lice :

1. Kompaktan dizajn: ručni filter slamke su veličina 21,5 x 3,3 cm i dolaze s prijenosnim kopčom, koja se može защелкнуть na pogodnom mjestu za skidanje i korištenje u bilo koje vrijeme, tako da možete uživati u svježe pitke vode u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

2. Svježa voda: ovaj filter smanjuje rizik od infekcije, uklanjanjem crevnu štapić, легионеллу i сальмонеллу, a namijenjen je za dovod svježe, čiste, pitke vode; on također ima za cilj poboljšati okus pitke vode smanjenjem sadržaja klora, štetnih čestica i neugodnih mirisa.

3. Pročišćivač filtera: svaki tip filtera za preradu vode koristi мембранную konstrukcije od šupljih vlakana filter od 0,01 mikrona može učinkovito ukloniti 99,99% štetnih bakterija.

4. Višenamjenski: praktičan za nošenje i korištenje, filter za vodu sa slamke oprema za spašavanje možete koristiti za putovanje, sport, marširanje, filteri, filteri za kampiranje, rad na otvorenom, u vrijeme katastrofa, hitne i mnogo drugog.

5. Dugi vijek trajanja: bez obzira na male dimenzije filtera, dpf kapacitet od 1500 litara. To je opremljen sa kompasom i nužnu zvižduk, koji će vam pomoći u vožnji na otvorenom.

Napomene:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

2. Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.Hvala vam na razumijevanju.

Tehničke karakteristike
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Kapacitet 15Л

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
filter visoku stopu preživljavanja, filter za vodu метириал, filter za vodu rs25h5111sg, gastronomija sa vodenim filterom, filter za vodu kapaciteta 4 l, adq747935 filter za vodu lg, filter za vodu festo, filter sk za vodu, filter za vodu t33, filter za vodu clch122
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.