Charmian Klasicni Seksi Korzet ispod Grudi, Prozirne Tkanine i Čipke, Korzete i Bustier sa Čeličnim Jamama, Pogon Lik, vježbe za Struk, Osa

Charmian Klasicni Seksi Korzet ispod Grudi, Prozirne Tkanine i Čipke, Korzete i Bustier sa Čeličnim Jamama, Pogon Lik, vježbe za Struk, Osa

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
265.49 kn 442.48 kn
Na lageru
Broj artiklaw48105
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Seksi korzet ispod grudi iz prozračna i transparentan crne mrežaste tkanine sa кружевным uzorkom, 14 spirale čeličnih ojačanja i 4 ravne čelične kosti, čvrsta čelična kopča sprijeda, шнуровка straga za zatezanje.

Ženski mrežica korzet na obloge sa čeličnim jamama Materijal: visokokvalitetna grid Dizajn sprijeda: kopča na gumbe, fina rešetka Dizajn leđa: шнуровка Gusta tanka Облегающая Jednostavna gusta elastična Неэластичная Slabo elastična Dobra elastična Velika Tanka elastična облегающая облегающая приталенная Приталенная Slobodan donja sise Overbust srednje dužine, Duge podaci o veličini dijagram se dobije kada se korzet je potpuno zatvoren.

Preporuka:

Ako imate struka 73 cm, a veličina L neće biti suradnje; Veličina M omogućit će vam da se osjećate udobno, Ako se odlučite za veličinu S, možete se osjećati malo gužve.

Osim toga, straga ima шнуровка i lijepljenje za fleksibilnu prilagodbu korzet.Izaberite veličinu ovisno o vašoj veličini i vašim osećanjima kada одевании: zgodan, malo тесноватый ili jako bliski.

Napomene:

. Molimo, upoznajte se s detaljnim tablici veličina prije naručivanja.Pri ručnom mjerenju može postojati razlika u 1-3 vidi

Stvarne boje predmeta može se malo razlikovati od prikazanih na fotografijama, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

. Kada je bilo problema s veličinom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati na našem SERVISNOM osoblju.

NAŠA POVIJEST | CHARMIAN U Charmian naš cilj je stvoriti odjeću koja slavi umjetnost ženskog tijela.Mi stalno proizvodimo visokokvalitetne lijepe odjeće, koja je vesela, udoban i kvalitetan.Počeli smo s vrlo skromnih početaka uz naše vodeći dizajner Джика Poda Ноута, koji se još uvijek koristi osnovne principe proslave oblika ženskog tijela u svakom novom dizajnu, koji on stvara.

Tehničke karakteristike
Sastav materijala Mreže
Naziv Чармиан
Boja Crna
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Amfibijski brod Uzeti
Broj modela S456163
Непристойная slika No
Tip elementa Bustier i Korzeti
Обвалка kostiju Čelične kosti
stražnji panel DA
Veličina XS, S, M, L, XL, 2XL
Ukras Выдалбливают
Tip slike Solidan
Spol Žene
Materijal Polyester, Elastan
Vrsta Korzeti ispod Grudi
Izgovor Svakodnevno, Cosplay, Tema party, Vjenčanje, Noć vještica
Stil Seksi, Korzeti Gothic
Seksualno potiču na razmišljanje No

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
korzet ispod grudi, crno-crveni korzet, GOTIČKA, crni korzet, steznici za žene, korzet na čeličnim kostima
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.