ZENFAST DDR3 1333 Mhz i 1600 DDR4 4 GB 8 GB 16 GB, 32 GB Memoria memorija 2133 2400 2666 Mhz Memorija za Desktop PC-Dimm memorija za inter AMD

ZENFAST DDR3 1333 Mhz i 1600 DDR4 4 GB 8 GB 16 GB, 32 GB Memoria memorija 2133 2400 2666 Mhz Memorija za Desktop PC-Dimm memorija za inter AMD

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
262.24 kn
Na lageru
Broj artiklaw6599
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

ddr3 ddr4 4 GB 8 GB 16 GB, 32 G 1333 Na 1600 2400 hp 2133 2666 Igra memorija

Napomena: to je sjećanje stolno računalo bez hladnjaka

Opis proizvoda:

4 GB 8 GB 16 GB DDR4 2666 Mhz, 2400 Mhz 2133 Mhz

Kontakti: DDR3 = 204pin, DDR4 = 260pin

Napon: DDR3 = 1,5, DDR4 = 1,2 Jamstvo: tri godine originalne čipove, za mikrofon HY SEC ELP... * Karakteristike: bez međuspremnika * Funkcija: Non-ECC 100% ispitano je Stabilna i kompatibilna rasprodaja novih proizvoda Molimo, imajte na umu: *. Molimo vas, budite sigurni da kupite carinski cijenu, možemo proglasiti nižu cijenu *.Mi smo tvornice, i sve robe ima na lageru, mi ćemo ga poslati za vas što je prije moguće nakon primitka uplate.

Svaka memorija ZENFAST prolazi različite vrste ručnog testiranja, što vam omogućuje da koristite proizvod u razne primjene okruženja, pružajući korisnicima visoke performanse i visoku stabilnost rada s računalom.

Bilo da je to običan korisnik, igrači ili računalni entuzijasti možete osjetiti da ZENFAST memory povećava performanse računala.

1. Tvornica je kompletno testiran sa stabilnom kvalitetom

2. Na lageru za brzu isporuku pobrinite se da

3. Ovaca s utisnutim maloprodajna pakiranja (podrška na veliko prodaju, molimo vas, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje popuste.) Molimo, imajte na umu: kako biste izbjegli sporovi između dvije strane, molimo vas, provjerite web stranicu s detaljnim informacijama prije kupnje. (Podrška na veliko prodaju, molimo vas, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje popuste.)

Molimo, imajte na umu: kako biste izbjegli sporovi između dvije strane, molimo vas, provjerite web stranicu s detaljnim informacijama prije kupnje.

Prije kupovine uređaja upoznajte se sa tehničkim karakteristikama hardvera.Na primjer, model matične ploče računala / model ram / utor za ram / frame ram / maksimalni kompatibilan količinu memorije.

(Ako nije određeno korporativnog čipseta, skup čipova će biti poslan na slučajan način)

Budući da je proizvodna partija proizvoda kontroverzan, datum proizvodnje i serijski broj će biti nedosljedni.Glavni fotografije na stranicama su samo za vašu referencu.Ako ima oscilacija, molimo vas, pogledajte stvarni proizvod.

Ako ne znate potrebnih parametara, molimo preuzmite aplikativni softver CPU-Z, sve postavke možete vidjeti, kao što je prikazano u nastavku:

Svaka memorija ZENFAST prolazi različite vrste ručnog testiranja, što vam omogućuje da koristite proizvod u razne primjene okruženja, pružajući korisnicima visoke performanse i visoku stabilnost rada s računalom.

Bilo da je to običan korisnik, igrači ili računalni entuzijasti možete osjetiti da ZENFAST memory povećava performanse računala.

1. Tvornica je kompletno testiran sa stabilnom kvalitetom

2. Na lageru za brzu isporuku pobrinite se da

3. Ovnova s utisnutim malo pakiranjem Po poreznim pitanjima: Molimo vas, pobrinite se da možete riješiti problem carinjenja sami.Ako ne možete riješiti problem, ne preporučujemo vam kupnju proizvoda u našoj trgovini.Mi nismo odgovorni za carine。 O isporuci: 1, molimo vas, provjerite je li adresa, broj telefona, poštanski broj i puni naziv (hrvatski prijatelj bi trebao biti puni naziv) pravilno navedena prilikom rezervacije. ako ste napravili nalog i želite popraviti pogreške, molimo vas, otkazati narudžbu, i opet će se promijeniti redoslijed. 2, Pošiljka će biti poslana u roku od 1-5 dana nakon što je izbrisan plaćanje. 3, Standardna dostava www.dohop.com.hr, posebne zahtjeve, zabilježite da nas obavijestite o tome. 4, Dostava DHL ne podržava udaljene područja. 5, Budući da je politika uvoza u različitim zemljama različita, ako carinski postupci zahtijevaju od vas plaćanje cijene, kupci moraju platiti cijene. 6, molim vas, Molim vas, ne ostavljajte нам1-3 niske rezultate da uzrokuju problem isporuke, ako ne možete dobiti parcelu, molim vas, otvorite spor i dobiti povrat novca.Kontaktirajte nas: 1, Naše radno vrijeme od 6:00 - 3:00 (po pacifičkom vremenu), od ponedjeljka do subote, osim za državne praznike. 2, Molimo vas da nas kontaktirate samo s porukom www.dohop.com.hr. 3, zbog razlike u vremenu između zemalja, mi ćemo odgovoriti čim dobijete poruku.4, Ako ste zadovoljni našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam svoju pozitivnu ocjenu. 5, Molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije, prije nego nas kontaktirate.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti vaše probleme.Poslati negativnu ocjenu nije prekasno, ako problem nije riješen. 1. Dugogodišnja međunarodna dostava može oštetiti i slomili upućivanje, ako ste otkrili da postoje znakovi smanjivati, ne potpisati, molimo, kontaktirajte nas za prvi put.ako je proizvod malo pakiranje je za istiskivanje deformiran, ali ne utječe na korištenje proizvoda, onda je to normalno. 2. Mi ne primamo povrati.Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo odaberite povratak i povrat, a troškove dostave snosi kupac. 3. Roba će biti podvrgnut prošao rigorozna testiranja prije isporuke, i on će biti u dobrom stanju.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. 4. Molimo vas, pobrinite se da je proizvod kompatibilan sa modelom prije naručivanja.Ako vaše računalo nije kompatibilna s memorijskim modulom, mi podržavamo samo povrat i naknadu, a troškove dostave plaća kupac. 5. Pružamo besplatnu dostavu za sve naše proizvode koji imaju broj za praćenje.Ako želite dobiti robu brzo, molimo, kontaktirajte nas za odabir načina isporuke, kao što su DHL, UPS, FedEx ili EMS. povrat povrati prihvaćeni.Roba mora biti u originalnom stanju.I morate platiti dodatne troškove prijevoza, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

Tehničke karakteristike
Napon memorije 1.2 U
Učestalost 2400 Mhz
Vrsta DDR4
Rebra za hlađenje DA
Primjena Za desktop
Slijed 17
Takt memorije 2666 Mhz
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv ЗЕНФАСТ
Vrijednost CL 17
Pakiranje DA
RGB NO
Tip sučelja 288pin

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.