1 kom. 2,2*6*8 cm Gumeni Противоскользящая Štap Za hodanje, Štaka, Štapa, Donja Podstava, Poklopac za Lovački, Zaštitnik, Альпинистский, Marširati, Треккинговый Savjet

1 kom. 2,2*6*8 cm Gumeni Противоскользящая Štap Za hodanje, Štaka, Štapa, Donja Podstava, Poklopac za Lovački, Zaštitnik, Альпинистский, Marširati, Треккинговый Savjet

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
32.65 kn 45.95 kn
Na lageru
Broj artiklaw6764
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Označene stavke:

1. Izdržljiv materijal: Izrađen od trajnih, противоскользящего i teško gumenog materijala, vrh štapa se može koristiti kontinuirano.On ima ugrađene čelične obloge i vrlo je izdržljiv.

2、 stabilniji: držanje vrha slavine sa zemljom više, a stabilnost je veća.Može se koristiti na betonske, asfaltne, ili mokrim cestama.

3. Rotacija za 360 °: Savjet dizalica omogućuje lovački okretati, povoljno i brzo, pružajući korisnicima referentne točke pod različitim kutovima.

4. Fleksibilan tip krana: Zahvaljujući jedinstvenom okruglog dizajna savjet slavine može savijati u šetnju korisnika, čime se povećava prianjanje na svim vrstama terena.

5. Zaštitite svoj štap: savjet lovački može brzo i lako priključiti na većinu 3/4-inčni тростей, kako bi ih zaštitili od trošenja i habanja.

Opis:

Kao расходный materijal, štapa lako izgrebati i oštetiti.Ovaj savjet za lovački pogodan za različite тростей.On može zaštititi od trske od abrazije, čime se širi životni vijek hodanje.Visoko kvalitetni gumeni materijal čini нескользящим i износостойким.S tim predmetima ćete uživati u šetnji.Dizajn vrha lovački превосходен!On razlikuje promjenom kutovima nagiba, нескользящими i износостойкими karakteristikama, kao i ugrađene čelične obloge.On je vrlo izdržljiva, 5 puta duže od uobičajenih nastavaka za štaka o vijeku trajanja.

Karakteristike:

1. Robustan i fleksibilan.

2. Kvalitetna guma, đonovi i otporna na habanje.

3. Lako nositi i braniti štap od abrazije.

Specifikacija:

Boja: siva

Materijal: guma

Veličina: oko 2,2*6*8 cm/0.86*2.36*3.14 inč

Težina: oko 150 g / 0,33 kilograma

Pakiranje list:

1 * 3/4 inča rotira za 360 ° нескользящий savjet lovački

Tehničke karakteristike
Vrsta Džep, Мультиинструменты
Veličina M

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
hodanje s drvenim palicama, ruksak od trske тинкара, ukras sa logom star trek, trekking u šešir, premjesti štap, planinarenje zabavna majica, originalni penjanje, gradijent ispunjava vrhovima noktiju, štap za hodanje nh, naljepnica ducati zaštita
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.