ER Elastična Цанга ER32 ER25 Fraise engraving Klip je Izuzetno 0,008 mm Opruga Uložak Držač Alata CNC Tokarilica

ER Elastična Цанга ER32 ER25 Fraise engraving Klip je Izuzetno 0,008 mm Opruga Uložak Držač Alata CNC Tokarilica

5.00
0 Naši Možete dodati svoje komentare
35.69 kn 68.63 kn
Na lageru
Broj artiklaw83620
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

↖ Dobrodošli u moj dućan↗

Dragi prijatelji.Sve proizvode prikazane u ovoj trgovini, dostupni, tako da možete kupiti s povjerenjem.Hvala vam što ste došli.Dobro kupovina! ! !Ako vam treba drugi model, molim javite mi i ja ću ih pronaći.Hvala

Uvod proizvoda:

Naslov: Высокоточная цанга ER

Model: ER25, ER32

Materijal: 65 milijuna tona

Opseg: 1 mm - 20 mm

HRC: 44-48

Preciznost: 0,008 mm (AA)

Područje primjene: koristi se ako фрезеровании, растачивании, rupturing, нарезании navoja i drugim operacijama.Pogodno za sve vrste CNC alatnih strojeva, гравировальных alatnih strojeva i druge opreme.

Parametar proizvoda:

Napomena:

ručno mjerenje, alate i metode za mjerenje, različite stranke, mogu postojati razlike u podacima, stvarni proizvod mjerodavna.

Kako odabrati prstenasti osigurač ER

1. Pomoću штангенциркуля izmjerite visinu inventar i koristite mjeri vanjski promjer za potvrdu, potrebno vam tehničkih karakteristika (kao što je prikazano na slici: 32 mm - tip ER25).

2. Pomoću штангенциркуля mjera rub vanjskog promjera inventar i koristite mjeri vanjski promjer za potvrdu vam potrebne specifikacije (kao što je prikazano na slici: 26 mm - tip ER25).

Opis obilježavanja:

Broj raspon stezanja (na primjer, ER-8 (7-8)), navodi se na stezaljci, znači da je opseg kruga je 7-8 mm, a odgovarajući točnost opseg je 8 mm. Što je veći broj, to je veća točnost.

Upute za utovar i istovar zaštitnika:

Ugradite:

1. Umetnite u utor proljeće zaštitnika u položaj эксцентрикового kruga matice, pritisnite oprugu uložak u smjeru strelice dok ne čujete klik, što znači da je opruga uložak postavljen na mjesto.

2. Zatim postavite oprugu uložak s glodalom, uvjerite se da je na mjestu.

3. Postavite maticu na radilici, a zatim zategnite odvrtanjem pomoću ključa.

Rastavljanje:

Nakon odvijanje matice s ručice povucite alat, gurnite prednji dio цанги i istovremeno pritisnite donji dio эксцентрикового kruga, a zatim kliknite na prstenasti osigurač dijagonalno, dok цанга i matica ne разомкнутся.

Proizvodi pravi metak

Pratite trgovine:

Postanite član trgovine i dobijte ekskluzivne popuste za fanove.

O naknadama za prosljeđivanje:

U nekim udaljenim zemljama, troškovi prijevoza mogu biti vrlo visoki.Možete se posavjetovati sa službom za podršku kupcima prije postavljanja vaše narudžbe.Možemo vam pomoći promijeniti trošak dostave.

Količinski popusti:

Ako želite kupiti u rasutom stanju, molimo vas da nas kontaktirate kako biste dobili najveći popust.

Aftermarket:

Molimo provjerite sve robe nakon prijema robe.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da pravodobno obavijestite nas o tome, kako bismo mogli odgovoriti vam pravovremeno i aktivno!

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite mi komentar u slobodno vrijeme i odaberite idealne 5 zvjezdica za moj DSR.

Mi smo sudjelovali u izravnom prodajom u tvornici, naši proizvodi su najbolji u industriji, a cilj nam je pružiti svakom klijentu najniže cijene i najbolje proizvode.

Ниудянск

Kineski poznati brand.

Glavni prodaje токарных alata CNC: alati za tokarenje (vanjske, unutarnje, električno, alata za rezanje itd.), za bušenje alati (bušilice, svrdla, метчики i tako dalje), dosadna alati za glodanje alati i razni dodaci.

Specijalizirani smo za instrumente s CNC već mnogo godina, s dobrom kvalitetom i dobrom cijenom.Ako vam je potrebna pomoć, slobodno me kontaktirajte.Nadam se da možemo postati dugoročnim partnerima.

Tehničke karakteristike
Certifikacija Nema
Naziv Ниудянск
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Primjena glodanje, dosadno, Bušenje, нарезание navoja žice
model 1 ER32_
Broj modela ER25_

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
пенопластовый CNC stroj za rezanje, расточной alat er, stakleni vretena CNC, nesigurnim hlače, токарная fraise, b16 er32, kit tsang bt40 er32, glodanje alati za drvo, diy alata laser engraving, ženski tokarilica
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.