Dopro 4-Pack Krem / crna Plastika P90 Sjedalo za гитарного podizanje s vodom i sapunom kućište, poklopac za podizanje s udaljenošću između polova 1-15 / 16 "(49,2 mm)

Dopro 4-Pack Krem / crna Plastika P90 Sjedalo za гитарного podizanje s vodom i sapunom kućište, poklopac za podizanje s udaljenošću između polova 1-15 / 16 "(49,2 mm)

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
76.86 kn 86.33 kn
Na lageru
Broj artiklaw9733
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

udaljenost između polova 49,2 mm (1-15/16 "), mjerena od centra do centra.Općenito, udaljenost između polova 49,2 mm koristi se samo na Gibson Les Paul, ali nisu svi senzori Gibson Les Pauls koriste udaljenost između polova 49,2 mm, pa vas molimo da svakako provjerite te podatke prije naručivanja

Podizanje poklopca Od ABS-plastike P90

Ukupne dimenzije cca 3-13 /32 "x 1-3 / 8"x 21/32" (86,2 mm x 34,9 mm x 16,5 mm); Razmak između provrta od centra do centra oko 0,76 " (19,5 mm)

Kvalitetne navlake za gitaru звукоснимателей KAISH

Opseg isporuke obuhvaća 4 pokrova, obavezno provjerite je li udaljenost između polova i veličine vaših звукоснимателей prije naručivanja

1 x Metalna Gitara 3-Struka Prekidač Savjet

Plaćanje mora biti primljena u roku od 7 dana nakon završetka aukcije.poslat ćemo ga što je prije moguće nakon što ste podmiriti.

Šaljemo robu u roku od 2 radna dana.Većina naših proizvoda se šalju običnom ekonomičnu zračnom poštom, bez pozivanja na praćenje, ako želite da dodate link za praćenje na njihove pozive za dostavu potrebno dodatno 4,00 kuna.Molimo vas da obratite veliku pažnju na termin prije kupovine.

Mi ne primamo uzimale dostave.Ako želite zatražiti оптовое ponudu, molimo vas da nas kontaktirate da prvo potvrditi trošak dostave.

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

Poslat ćemo vam robu na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja, a ne na vašu adresu isporuke PayPal.

To je međunarodna pošta iz Kine diljem svijeta.Uobičajeno vrijeme dostave je oko 10-20 radnih dana u Sjedinjene Države i 15-25 radnih dana, u druge zemlje, molim, velikodušno shvatite to.

Provjerite vaš nalog odmah, čim ste ga dobili.Svi tvrde (oštećeni, nedostaju ili neispravne robe) mora biti podnesena u roku od 7 dana od dana primitka.

Neispravan nalog:

Ako je dobiven vama red ima mana proizvođača, molimo vas da odmah pošaljite nam fotografije defektni proizvod.Mi stvarno treba da ste poslali natrag neispravne detalj, prije nego što je poslat ćemo vam zamjenu.Nakon što smo dobili neispravne detalj i pokušajte ga, mi ćemo vam poslati zamjenu.

Oštećena prilikom transporta:

Provjerite svoje parcele (parcela), prije nego ga prihvatiti.Ako vidite bilo kakve štete i / ili znakove krivotvorenja na vanjskom pakiranju, MORATE biti sigurni da osoba koja obavlja dostavu, obilježio o tome da je oštećena u potvrde o isporuci.Nakon što ste sigurni da u potvrdi o isporuci postoji oznaka o oštećenja, recite vozaču da dostave, da odbiješ uzeti oštećene pošiljke, a zatim odmah nam se obratite.Čim mi ćemo s naše strane prijevoznika, mi ćemo vam poslati zamjenu.

Propušteni narudžbe:

Ako ste primili djelomični red, odmah nam se obratite.U tom slučaju, molimo, pošaljite nam fotografije primljene vama djelomično naloga na e-mail.Čim smo kontaktirati naš odjel za isporuku, mi ćemo vam poslati zamjenu.

Pogrešne narudžbe:

Ukoliko ste dobili proizvod koji nije naredio, odmah nam se obratite.U tom slučaju, molimo, pošaljite nam fotografije primljene vama robe na e-mail.Čim smo kontaktirati naš odjel za isporuku, mi ćemo vam poslati zamjenu.

Ukratko, ako imate bilo kakvih problema, molimo vas prvo nas kontaktirajte!možemo riješiti vaše probleme što je prije moguće.Molimo vas, ne otvarajte spor olako, prije nego što nas kontaktirate, to ne pridonosi rješenju problema.Hvala na razumijevanju!

Mi cijenimo sve poslovne odnose s našim klijentima, ako ste zadovoljni našim proizvodom ili uslugom, molimo vas da ostavite pozitivan komentar i dajte nam ocjenu od 5 zvjezdica.Ako imate bilo kakvih problema, molimo, ne zaboravite da prvo nas kontaktirajte, i mi ćemo učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih problema.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.Molimo, pažljivo pročitajte naše uvjete i opisima, prije nego se kladiti.

Tehničke karakteristike
Vrsta Drugo
Naziv Допро

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
gitara p90, pribor za kamioneta p90, gitare 3 podizanje p90, bas gitara 2-satni soundbox, poklopac plastični xgody, mreža гитарного podizanje, sapun р90, звукосниматели za gitaru humcancelling, električni aparat za brijanje rose gold, korice knjige p90
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.