Prijenosni Komplet Формовочный Mašina Ručni Auto Термоусадочный Mašina i Nosila Od Čelika Teški Presjeka SS-18 Ručnih Alata Za Popravak Automobila

Prijenosni Komplet Формовочный Mašina Ručni Auto Термоусадочный Mašina i Nosila Od Čelika Teški Presjeka SS-18 Ručnih Alata Za Popravak Automobila

5
1 Naši Možete dodati svoje komentare
701.46 kn 935.31 kn
Na lageru
Broj artiklaw9886
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Prijenosni automobil Formiranjem Stroj Ručni Automobil Shrinker & Растяжитель Teška

Stroj za rezanje profila čelika SS-18 Ručnih Alata za popravak Automobila

Tehnički parametri:

Naziv: Auto Formiranje Stroj

Model: SS-18

Kapacitet (čelik): 1,2 mm

Kapacitet (aluminij): 1,5 mm

Dubina gorivo: 25,4 mm

Veličina: 46*20*13 cm Težina: 6 kg

Slika koja prikazuje:

Napomena:

1. Ako ste izabrali "Način dostave prodavatelj", molimo vas, imajte na umu da ovaj troškovi dostave se odnosi samo na nekim zemljama/regijama, pa nakon uplate, molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo potvrditi s vama.

2. Kada je pošiljka stiže na vašu lokalne običaje, molimo vas, platiti porez i skini parcelu.Mi ne snosimo nikakve carine ili poreza na uvoz.Ako carina ne može proći iz razloga kupac i roba će biti vraćena ili uništena, ne povrat nema novca.

3. Ako ste izabrali DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, mi ćemo vam pomoći organizirati međunarodnu isporuku i dostaviti izravno na vašu adresu (usluga "od vrata do vrata")!Ako se roba isporučuje kurirskom, kupac je dužan platiti porez samo na dan dolaska.

4. Prije potpisivanja morate provjeriti ambalažu, kako bi bili sigurni da je ona u dobrom stanju, a zatim ga prijaviti.Ako je pošiljka oštećena, molimo vas, napravite fotografiju, a zatim odmah пожалуйтесь u transportnu tvrtku, zabilježite broj pritužbi, a zatim stupite u kontakt sa mnom, mi ćemo vam pomoći.

5. Naše radno vrijeme: 9: 00-18: 30 peking vrijeme.U međuvremenu, odmah ćemo odgovoriti na vašu poruku.Molimo vas, shvatite da je za vrijeme pauze ne možemo odgovoriti na vašu poruku.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata.

Tehničke karakteristike
Kapacitet (aluminijske) 1,5 mm
Dubina vrata 25,4 mm
Model SS-18
Broj modela SS-18
Veličina 46*20*13CM
Kapacitet (čelična) 1.2 mm
Stanje novo
Vrsta Horizontalni
Naziv Automobili Formiranje Stroj
Broj proizvoda GZ0201B
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE
Težina 6kg

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-12-13

    Kvaliteta
    5
    Odličan proizvod, preporučujem vam Kupnja

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
okvir za ručnici od mikrovlakana, glatka čelična metalna analni čep, djeca od молотобойного metala, otpremna lima, metalni nosila, metalni okvir za skupljanje ebay, čeljusti растяжителя metalne сжимателя, metalne audi, analni metalni čep mala, lim gaznoga sloja
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.