Motocikl Spremnika za Gorivo Za spremnika plina Navlaka Naljepnica-Naljepnice Zaštitnik je Za Triumph STREET Trostruka Brzina Trostruki Daytona 675 Tiger Sport 660

Motocikl Spremnika za Gorivo Za spremnika plina Navlaka Naljepnica-Naljepnice Zaštitnik je Za Triumph STREET Trostruka Brzina Trostruki Daytona 675 Tiger Sport 660

5
1 Naši Možete dodati svoje komentare
39.30 kn 87.34 kn
Na lageru
Broj artiklaw308260
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Značajke >>

1. Pogodan za trijumf

2. Zaštitite spremnik goriva vašeg motocikla: Modni dizajner obloge za uređenje vašeg motocikla, idealna zaštita od ukupnog trošenja.

3. Visoka kvaliteta: oznaka na spremniku moto je dodirljiv, 3D dizajn, izdržljiv i vodootporan.

4. Jednostavnost korištenja: lako наклеивается i uzdržan, za nanošenje ne zahtijeva nikakve dodatne alate ili opremu.

Specifikacija >>

Stanje: 100% Potpuno Novi

Boja: kao na slici

Materijal: visoko Kvalitetna gumena

Veličina: kao na slici

Plaćanje >>

1. Primamo kreditne kartice, bankovni transfer, i drugim isplatama, koji podržava AE.

2. Molimo vas, unesite vaše posebne zahtjeve (boja, pakovanje, troškovi poreza i tako dalje) kada naručujete ili ostavite nam poruku.

Otpremna >>

1. Molimo vas, pobrinite se da vaš adresu za dostavu i broj mobitela točan.Ako pošiljka ne može biti primljena u roku od 30-60 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.

2. Obično, mi za besplatno šaljemo pošiljke kroz načine isporuke prodavatelj.Molimo kontaktirajte nas ako želite poslati robu na druge načine isporuke, kao što su DHL, UPS, FedEx, EMS i tako dalje

(Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.Molimo vas, ostavite nam poruku, i ako imate posebne želje oko deklaracije)

Jamstvo >>

1. Pažljivo smo provjeriti robu prije slanja.Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, molimo kontaktirajte nas prije povrata robe.Mi ćemo povrat ili обменяем robu u što kraćem roku.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo kakva pitanja i dajte nam priliku da ih riješiti, prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo odgovoriti na vaše poruke u roku od 24 sata tijekom radnih dana.Zahvaljujemo na razumijevanju.

3. Ako imate bilo ugodno iskustvo kupnje u našoj trgovini, molimo vas da ostavite pozitivan povratne informacije o našim proizvodima i uslugama s ocjenom od 5 zvjezdica.

Tehničke karakteristike
Marka Мотобайка trijumf
Tip elementa Sjedalo i ukrasne letvice
Tip materijala 3D Gel PVC
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Težina proizvoda 0.1kg
Naziv modela ULICA trostruke head speed Triple Daytona 675 Tiger Sport 660

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-11-07

    Kvaliteta
    5
    Vrlo lijep renderiranje, savršen

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
naljepnice za naljepnicu na poklopcu spremnika goriva motocikla, tigar 660, trijumf, triumph tiger 660 sport, blizanac arc de ulice
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.