Traka ZURIA U Ljudskim Наращенных Prirodnih Kosi Za Izgradnju, Bešavne Patka Kože, 12-28 Cm, 100% Pravi Perike, Ne Remy Kose Za Žene

Traka ZURIA U Ljudskim Наращенных Prirodnih Kosi Za Izgradnju, Bešavne Patka Kože, 12-28 Cm, 100% Pravi Perike, Ne Remy Kose Za Žene

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
111.32 kn 227.13 kn
Na lageru
Broj artiklaw341395
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Predmet: Traka za izgradnju ljudske kose

Dužina i težina:

10 "25 cm, 1,0 g /cjedilu, 20 komada = 20 grama,

12"30 cm, 1,25 g /cjedilu, 20 komada = 25 grama

14 "35 cm, 1,25 g /cjedilu, 20 komada = 25 grama

16 "40 cm, 1,5 g / cjedilu, 20 komada = 30 grama,

18 "45 cm, 2,0 g/cjedilu, 20 komada = 35 grama

20"50 cm, 2,0 g /cjedilu, 20 komada = 40 grama,

22 "55 cm, 2,25 g/cjedilu, 20 komada = 45 grama,

24 "60 cm, 2,5 g /cjedilu, 20 komada = 50 grama.

28 cm 70 cm, 3,0 g /cjedilu, 20 komada = 60 grama.

O kvaliteti i vremenu korištenja :

100% kvalitetni ljudska kosa, салонного kvalitete, ne спутываются, ne ispadnu.Kosa je na dodir postaju glatke i meke.Naše trake punila možete uviti po želji.Izgradnja traka može trajati više od 3 mjeseca, vodite brigu o njoj pažljivo.Kosa se može koristiti na duže vrijeme, ako su redovito održavani

O korištenju i zamjene trake:

Traka talijanske proizvodnje - to je vrlo krupan, obostrane, reusable, visokokvalitetna traka.Ako je potrebno, možete promijeniti traku.Vrpca je lako potvrditi ili poništiti u удлинителе, kao i pružiti dodatne zamjenu trakom.

Prijedlog za primjenu:

Ako imate kratku kosu (dužine manje od ramena), želite li dodati dužinu i volumen, molimo vas kupite 4 lota (80 komada).

Ako imate dugu, ali tanku kosu i želite dati im više surround view, molimo vas kupite 2-3 pakiranje (40-60 komada).

Ako želite napraviti мелирование/ балаяж омбре ili samo dodavanje volumena kosi, molimo vas kupite 1 pakiranje (20 komada).

Podsjetnik: 10 komada ne preporučuje, obično je bolje koristiti više od 20 komada kose.

Pitanja i odgovori

Pitanje: Možete li ih ispraviti, curl?

Odgovor: Priuštite kosi tako, kao da su svojim vlastitim.Koristite утюжок / eliminator ili kliješta, čak i ako oni postoje, ali, kao i u slučaju sa svojim vlastitim kosom, nikada ne koristite vruće alate previše često, jer možete osušiti kosu, i oni ne će trajati tako dugo.

Pitanje: Mogu li se bojite kosu?

Odgovor: Da.Kosa može slikati.Obično se kosa lakše zatamnjenje, nego posvijetliti.Preporučujemo tamnije boje, a ne lakši, jer наращенные kosu su obrađene i obojene na izvornu boju teško выцвести.Neispravno bojenje uništiti kosu.

Preporučujemo da vaš frizer покрасил наращенные kosu, jer ćete dobiti željeni rezultat, bojenje ih sami uvijek je povezana s visokim rizikom ne dobijete željenu nijansu.Ako ne možete ući u salon za uljepšavanje, uvijek koristite kvalitetne boje za kosu i prvo testirajte mali uzorak.

Pitanje: Mogu li oprati i osušiti наращенные kosu sušilom za kosu?

Odgovor: možete ih oprati baš kao i svoje vlastite. šampon i regenerator.Također preporučamo provesti postupak za kosu svakih nekoliko tjedana, zato što dlake ne prilažu se uz kožu glave i ne dobivaju odgovarajuće količine ulja.Ako koristite sredstva za njegu / maska za kosu наращенные kosu treba oprati previše često, otprilike svaka 3 tjedna.Наращенные kosu možete osušiti sušilom za kosu na nižim temperaturama, ali ne preporuča se učiniti previše često.Najbolje je dati наращенным kosu da se osuši prirodnim putem nakon njihovog pranja.

Pitanje: Zašto se moje наращенные kosa спутываются?

Odgovor: Vaše наращенные kosa može спутаться zbog suhoće, nakupljanja masnoće i prljavštine, slana voda, klor i nedostatka svakodnevno češljanje (češalj sa širokim zubima).

Obavezno operite i vodite brigu o kosom najmanje jednom tjedno, najbolje dva puta tjedno.Koristite hidratantne kapi ili zatražite dodatnu pomoć od svog stilist.

Pitanje: Što su sredstva za njegu kose koristim?

Odgovor: Odnosite se prema ovim kosu baš kao da je svoje vlastite kose.Koristite šampon dobre kvalitete i кондиционирующие sredstva.Klima kose vrlo je važno da se zadrži mekoću i послушности, tako da koristite несмываемые klima uređaja.Također možete koristiti takva sredstva kao što su gel i lak za kosu, zadržati kovrče na mjestu, ali obavezno operite kosu i ne ostavljajte ih u tim medijima dugo.

Pitanje: Koliko dugo to traje?

Odgovor: Ti kosa može trajati jako dugo, ovisno o tome što ste za njih brine.Odnosite se prema njima kao prema svojim vlastitim kosu, i vrlo dobro vodite brigu o njima, da oni прослужили duže.Mnogi наращивающие kosa vole brazilski ili indijska kosa, jer su lijepe i ne liječi, što ih čini više uporan, nego bilo koji drugi tip kose.

Pitanje: Kako razlikovati ljudske dlake, od sintetičkih?

O: U ljudskoj kosi sadrži prirodni protein, to je lako prepoznati po горению i mirisa, ljudske kose će se pretvoriti u prah i pepeo, koji će nestati nakon защипывания, ljudska kosa će neugodan miris kada gori, na ljudske kose pojavi bijeli dim.

Dok sintetičke kose nakon gori pretvoriti u ljepljivu lopta i da će izdvojiti crni dim, štoviše, u ljudske kose može biti malo bijele kose i split završava, to je normalno i nije problem kvalitete.

Tehničke karakteristike
Težina jedinice 2 g/kom.
Broj modela TRAKA FORMAT A3
Klasa kose Kosa bez Remi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Цици

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
ljudska traka za izgradnju kose, ekstenzije kosu za žene trakom u, stroj, Traka za izgradnju ljudske kose, клейкое ekstenzije kose za žene
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.