Kliješta Od Nehrđajućeg Čelika Metalne Za Uklanjanje Рыбьих Kose Kuhinja Стаббы Рыбья Kost Krzna Kosti Spona Kliješta Kliješta Za Životinje, Oprema Za Roštilj Ferramentas

Kliješta Od Nehrđajućeg Čelika Metalne Za Uklanjanje Рыбьих Kose Kuhinja Стаббы Рыбья Kost Krzna Kosti Spona Kliješta Kliješta Za Životinje, Oprema Za Roštilj Ferramentas

2
2 Naši Možete dodati svoje komentare
23.04 kn 32.87 kn
Na lageru
Broj artiklaw35293
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

Obratite pozornost!!!U posljednje vrijeme mnogi prodavači na www.dohop.com.hr koriste lažni silikonski materijal za kopiranje proizvoda WALFOS.sada smo ih štedi.Lažni silikonski materijal otrovno i štetno za naše zdravlje, za hranu se ne može dirati izravno.

Originalna oznaka WALFOS Svi proizvodi WALFOS će imati originalnu etiketu WALFOS na pakiranju.Ako ne možete naći u paketu, znači, lažni proizvod!!!Molimo, kontaktirajte nas, ako ste pronašli lažni proizvod WALFOS na www.dohop.com.hr.

Hrana silikon

Sve uloška brand WALFOS izrađen od visoko-kvalitetne platine silikona, nemaju mirisa, ne sadrži BPA, a ne od jeftine gume ili TPR.

Naš silikonski materijal je isti kao i silikonska dječje bradavice!Zašto koristimo ovaj kvalitetan silikon?Jer ljudi mogu sigurno koristiti ga u pećnicu, hladnjak i za naše zdravlje.Nadam se vaša obitelj voljeti i uživati u kvalitetan proizvod sa silikonskim WALFOS.

Odobreno od FDA izvješće o ispitivanju hrane silicijskoj marke proizvoda WALFOS tvrtka SGS (svjetsko inspekcija tvrtke) Neki dobavljači nemaju izvješća SGS ili koriste lažna izvješća Od Walfos je OVAJ izvještaj o ispitivanju prehrambenih proizvoda SGS Koristiti silikonski proizvodi walfos za svoju obitelj je vrlo siguran!

Brza isporuka!!!Biramo najbrži način dostave i pratimo No.to izvršite rezervaciju.Možete primiti robu brže nego u drugim trgovinama. ----------------------------------------

Molimo vas, pročitajte u nastavku komentare naših kupaca.

Originalne kvalitete po povoljnoj povoljnoj cijeni!!!!!!!!Vrlo je slatka!Dobra kvaliteta!Još bolja cijena!!Brza isporuka!!

48520 dobre recenzije o proizvodima WALFOS od kupaca

Mi prodajemo samo 100% PRAVI kvalitetan proizvod marke WALFOS.

Pogledajte u Nastavku naši kupci

Zašto odabrati Walfos: 1. Jamstvo kvalitete!

100% hrane platinum silikonski materijal.

Proizvod možete vratiti ako naiđete na bilo kakve probleme s kvalitetom, a mi ćemo vam vratiti novac.

2. Brzi prosljeđivanje i dobra ambalaža za upućivanje.

Biramo brzu uslugu dostave i slijediti kako bi se upućivanje je u dobrom stanju za vas.

3. Usluge nakon prodaje.Profesionalni čovjek sposoban riješiti sve probleme. 4. Dobrodošli na дропшиппинг i distribuciju Proizvoda marke WALFOS se prodaje diljem svijeta.Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate direktno putem službene e-mail WALFOS.

Shop WALFOS

Proizvodi marke WALFOS se prodaje diljem svijeta.

Dobrodošli na Дропшиппинг i distribuciju

Molimo, kontaktirajte nas direktno na službeni e-mail WALFOS

Tehničke karakteristike
Materijal Metalne
Vrsta Alati za kuhanje plodovi mora
Broj modela WCT00-B0442
Tip alata za plodova mora Pinceta za Рыбьих Kostiju
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CIQ, EEZ, CE / EZ, LFGB, SGS
Naziv Вальфос
Lice Ekološki prihvatljiv, Запасенный
Vrsta metala Od Nehrđajućeg Čelika

Naši kupci

  1. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-12-12

    Kvaliteta
    3
    Snimanje nije tako dobar
  2. Pregled Anonymous

    Objavljeno na 2022-09-29

    Kvaliteta
    1
    Ne tako dobro

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
tanak kuhinja pinceta, оголовье s ribom kosti, пижама muška рыбья kost, nesigurnim hlače, palačinka вальфос, kuhanje naprava za kuhanje za djecu, stezaljke za утконосов od legure, kuhinjski kliješta mi, bojanje kose riblje kosti, pinceta slatka kuhinja
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.