1 Par BFR Tvrd Traka za Ograničavanje protoka Krvi za Ruke, Noge, stražnjični Trening Окклюзионные Traka za Muškarce, Žene, Fitness, Teretane

1 Par BFR Tvrd Traka za Ograničavanje protoka Krvi za Ruke, Noge, stražnjični Trening Окклюзионные Traka za Muškarce, Žene, Fitness, Teretane

0
0 Naši Možete dodati svoje komentare
15.10 kn 35.11 kn
Na lageru
Broj artiklaw4839
Boja Crvena
Veličina XS
XS
S
M
L
XL

BFR Окклюзионные Gume Za Bodybuilding Эспандеры Za tegova Rast Mišića Elastičan za Muškarce I Žene Fitness Oprema Za Teretanu

Lice:

1. Visoko kvalitetni materijal: mi koristimo visoko kvalitetni materijal, kako bi se osiguralo da окклюзионные traka ne će im oslabiti ili klizi.Ove trake su izrađene od visokokvalitetnog elastičnog materijala i dizajnirani su za optimalnu praktičnosti i udobnosti.Oni posjeduju put stane razine fleksibilnosti, da se protežu i u kontaktu s vašim mišićima, ali ne i oslabiti zategnutost trake i ne gube pumpa.

2. Brze kontrakcije mišića: Окклюзионные gume su dizajnirane za smanjenje primitka kisika u mišiće, da se pre umoriti od mišićnih vlakana sa sporim smanjenje i smanjenje njihove reakcije na trening opterećenja, ali također omogućuju mišićni vlaknima s brzim smanjenjem brzo reagirati na trening opterećenja za brži kontrakcije mišića.

3. Promišljeni dizajn: One uske trake BFR lako držač telefona i lako skidaju, zahvaljujući posebno robusnom nosač na kuku u kombinaciji s gusto tkani metalni klizač telefon.Dizajniran s unutarnje udoban postavom i mekim rubovima kako bi se spriječilo i rešetka od nelagode.

4. Debele i čvrste: Razvijen kako bi se još strože, nego što su ove окклюзионные vježbanja traka opskrbljena je vrlo gusta i jaka эластичными remenčićima, koji zadržavaju svoj oblik i elastičnost.Naš snažan trening pojasevi ne соскользнут, dok se znojite.

5. Сверхкомфортно: ne защемляйтесь некачественными бандажами za noge i бицепсов!Trening окклюзионные zavoje BFR opremljeni кулачковыми pokleknuo profesionalne kvalitete.Izuzetno user-friendly, lako tacked i отстегивается između serija / vježbe.Ne podmiriti za nešto manje.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Tip: Remen

Broj modela: Окклюзионные traka za fitness BFR

Veličina proizvoda: 60 * 3 cm/23,6*1,2 inča

Materijal kućišta: najlon

Materijal: poliester + lateks nit

Boja: crvena, plava, crna

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 Par x Нарукавных повязок BFR

Tehničke karakteristike
Vrsta Zona
Broj modela Окклюзионные Zavoje za fitness BFR
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Naši kupci

Napišite vlastitu recenziju

Napiši recenziju

Kvaliteta

Oznake
Proizvoda za ljude

Srodni proizvodi

Da bi ste željeli vidjeti.